2777
2789

سلام من ۲۰ سالمه تقریبا یه سالو خورده‌ای با یه نفر دوست بودیم بعدش اومدن خاستگاری و نامزد کردیم ماه دیگم عقدمونه 

اما من نمیدونم چرا انقد تغییر کردم خیلی سرد شدم رفتارام عجیب شده اصلا نمیدونم خیلی با نامزدم بدرفتاری میکنم دلمم براش میسوزه اون خیلی خوبه همش با من راه میاد من همش حس میکنم دیگه دوسش ندارم اما وقتی فکر میکنم نباشه هم نمیتونم خیلی سختمه اصلا نمیدونم چمه به نظرتون یعنی دوسش ندارم دیگه؟ چیکار کنم؟

شاید از ازدواج میترسی. فکر میکنی زوده و اینا. انگار شوکه شدی ..

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
شاید از ازدواج میترسی. فکر میکنی زوده و اینا. انگار شوکه شدی ..

اون که اره خیلی ولی ما واقعا خیلی همو دوست داشتیم و باکلی ذوق همه چی پیش رفت اما جدیدا من اصلا مثل قبل نیستم و احساسم خیلی کم شده اما نامزدم خیلی خوبه و هنوز با این همه مشکلات همش میخواد کمکم کنه ولی من خیلی بدرفتاری میکنم😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که اره خیلی ولی ما واقعا خیلی همو دوست داشتیم و باکلی ذوق همه چی پیش رفت اما جدیدا من اصلا مثل ق ...

کسی دیگه رو با نامزدت مقایسه میکنی ؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اون که اره خیلی ولی ما واقعا خیلی همو دوست داشتیم و باکلی ذوق همه چی پیش رفت اما جدیدا من اصلا مثل ق ...

سعی کن یه موقع‌هایی قرآن بخونی مثلاً سوره نور

انرژیتو بالا ببر زندگی و خوشحالیتو خراب نکن نمی‌دونم چی حالتو خوب می‌کنه پیاده‌روی یه فنجون قهوه گوش دادن پادکست‌های مشاوره‌ای

بیشتر به خودت اهمیت بده احساستو نادیده نگیر

شاید تو ذهنت خیلی مشوش و بهم ریخته هست 

من وقتی اینجوری باشم بیشتر پاچه میگیرم 

منم تازگیا الکی قهر میکنم الکی ناراحت میشم الکی لج میکنم سر چیزای بیخود و نمی‌دونم چمه البته ذهنم هم خیلی مشوش و ناآرومه روحم آرامش نداره احساس خوشبختی نمیکنم 

ولی همسرم مثل نامزد شما خیلی خوبه خیلی هوامو داره لج هم میکنم قهر هم میکنم بازم نامزمو میخره همیشه هم در همه حال سعی می‌کنه کمکم کنه 

من هم نمی‌دونم چمه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کسی دیگه رو با نامزدت مقایسه میکنی ؟

نه اصلااا 

من حتی اینقدر به خانوادم وابستم اینجوری فکر میکنم که اگر نامزدمم نباشه کلا با کسی در ارتباط نباشم حتی

شاید تو ذهنت خیلی مشوش و بهم ریخته هست من وقتی اینجوری باشم بیشتر پاچه میگیرم منم تازگیا الکی قهر می ...

چقدر خوب خداروشکر که هوای شماروهم داره

والا من از خودم میترسم تا نامزدم امیدوارم زود خوب بشیم واقعا راه درمانی سراغ ندارم🥲

نه اصلااا من حتی اینقدر به خانوادم وابستم اینجوری فکر میکنم که اگر نامزدمم نباشه کلا با کسی در ارتبا ...

ولی میدونین که وابستگی خوب نیست آخرش که مستقل شین برای سلامت روان آدم بهتره