نی نی سایت سوراخ کردم از بس درباره دیسک کمرم تاپیک زدم!😕 به امید بهبودی و شروع بهتر و قوی تر و درست تر ورزش که دیروز وقتی فهمیدم دیسک کمر دارم شبش کلی گریه کردم که از گریه و پف صورت، امروز مثل جن شده بودم.🤐 /به امید بهبود ۴ دی ۱۴۰۲
مسجد برو با خانم های میانسال سلام احوال پرسی کن مولودی ها رو شرکت کن باشگاه برو
مذهبی نیستم
باشگاه و کلاس و بیرون کلت زیاد میرم
نی نی سایت سوراخ کردم از بس درباره دیسک کمرم تاپیک زدم!😕 به امید بهبودی و شروع بهتر و قوی تر و درست تر ورزش که دیروز وقتی فهمیدم دیسک کمر دارم شبش کلی گریه کردم که از گریه و پف صورت، امروز مثل جن شده بودم.🤐 /به امید بهبود ۴ دی ۱۴۰۲
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه اینم خوب نیست.ولی برای شما تجربه بد پیش اومده برای همین همچنین حسی دارید
بیشتر اطرافیان من بد ازدواج کردن خیلی خیلی بد به خاطر همین من به همه پیشنهاد میکنم با آدم خانواده درست وصلت کنید اخلاق طرف مهمه شغلش مهمه حتما مشاوره برید ایراد هارو نادیده نگیرید الکی هم وابسته نشید وقتی که همه چیز تایید شد بعد نامزد کنید
باز کار برای تو راحتتر میری پیشنهاد میدم.برای دخترا سخت تره، باید پیشنهاد بشه
بقران شانس اینکه دخترا به ینفر پیشنهاد بدن واسه من سخت تره باورت میشه تو عمرم به کسی پیشنهاد ندادم نمیگم خودمو گرفتمااا ولی من هیچوقت پیشنهاد ندادم حتی به همون رلم که باهم بودیم🥲 نمیتونم فک کنم خیلی گوشه گیرم
منم مثل توام،خیلی آروم و درونگرا ام دخترا همش یهم میگن چقدر کیوت و گوگولی هستی چهره ام خیلی پایین تر از سنم میزنه گاهی میترسم هیچ وقت عاشق نشم و تجربش نکنم.....
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡