2777
2789
عنوان

چرا من برای مردا جذاب نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست
لعنت به هرچی مردهبابا پسرا و مردا فکرشون هزار جا درگیره فرصت فکر کردن به دختر ندارن کهدخترا بیکارن م ...

اتفاقا بیا ببین چقدر فکر می‌کنن

نه اینکه ما بیکاریم

نی نی سایت سوراخ کردم از بس درباره دیسک کمرم تاپیک زدم!😕 به امید بهبودی و شروع بهتر و قوی تر و درست تر ورزش که دیروز وقتی فهمیدم دیسک کمر دارم شبش کلی گریه کردم که از گریه و پف صورت، امروز مثل جن شده بودم.🤐 /به امید بهبود ۴ دی ۱۴۰۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به هرچی مردهبابا پسرا و مردا فکرشون هزار جا درگیره فرصت فکر کردن به دختر ندارن کهدخترا بیکارن م ...

الان شما و دخترای دوروبرت مثلا خانوادتون دختراتون بیکارن؟هیچ کدوم دانشگاه نمیرن سرکار نمیرن؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
خب تقصیر خودت، یکم باید اجتماعی تر بشی، اشکال نداره سنت کمه بهتر میشی

نمیتونم به کسی پیشنهاد بدم اصلا اونم به کنار نه من میتونم کسیو خوشبخت کنم ن کسی منو 

میدونم این حرفارو میزنم خیلیا میگن اه چه بی اعتماد به نفسه در حالی که از روی اون نیست راستش احتمال اینکه ادم بتونه کسی رو که باهاش حس خوشبختی کنه رو پیدا کنه ۱ درصده

الان شما و دخترای دوروبرت مثلا خانوادتون دختراتون بیکارن؟هیچ کدوم دانشگاه نمیرن سرکار نمیرن؟

هر چقدرم سرکار برن دانشگاه برن بازم گوشه مغزشون جا هست

پسرا اما فول استفاده میکنن تمامی وقت و انرژی شونو و اصلا به دختر اینا فکر نمیکنن

من پسر خاله و پسر عمه اینا زیاد دارم از بچگی هم باهمیم میبینم اصلا تو دنیای دیگه ای هستن

یکی پزشکه یکی مهندسه یکی خلبانه یکی دانشجوعه یکی ارتشیه و...

نمیتونم به کسی پیشنهاد بدم اصلا اونم به کنار نه من میتونم کسیو خوشبخت کنم ن کسی منو میدونم این حرفار ...

آره واقعا

نی نی سایت سوراخ کردم از بس درباره دیسک کمرم تاپیک زدم!😕 به امید بهبودی و شروع بهتر و قوی تر و درست تر ورزش که دیروز وقتی فهمیدم دیسک کمر دارم شبش کلی گریه کردم که از گریه و پف صورت، امروز مثل جن شده بودم.🤐 /به امید بهبود ۴ دی ۱۴۰۲