2777
2789
عنوان

چرا من برای مردا جذاب نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 68 پست
مجردی بهتر از اینه که خودتو خرد کنی

چرا باید خورد کردن باشه ؟

آخه منم نیاز عاطفی جسمی دارم

نی نی سایت سوراخ کردم از بس درباره دیسک کمرم تاپیک زدم!😕 به امید بهبودی و شروع بهتر و قوی تر و درست تر ورزش که دیروز وقتی فهمیدم دیسک کمر دارم شبش کلی گریه کردم که از گریه و پف صورت، امروز مثل جن شده بودم.🤐 /به امید بهبود ۴ دی ۱۴۰۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب آخه منم دلم یار می‌خواد🤕

ازدواج خوب مهمه دوس پسر اصلا خوب نیست هیچ وقت دنبالش نرو بعضی خانم ها هستن واسطه میشن به هم معرفی میکنن برا ازدواج یکی از اونا پیدا کن تو محله ها هست البته قبل از نامزدی حتما مشاوره برو 

ازدواج خوب مهمه دوس پسر اصلا خوب نیست هیچ وقت دنبالش نرو بعضی خانم ها هستن واسطه میشن به هم معرفی می ...

اگر آدم مطمئن اطرافت بهت گفتن قصد ازدواج داری بگو اره اگه کیس مناسب باشه تا بهت معرفی کنن

دقیقن من خوشگل نیستم ولی زشتم نیستم ولی پسرای زشتم پیشنهاد نمیدن نمیگم ک من قبول میکنم ولی هیچکس هیچ ...

آفرین کلا برای منم همینه هیچ پیشنهادی نیست

در صورتی که دخترا فکر می‌کنن من دوست پسر دارم 

نی نی سایت سوراخ کردم از بس درباره دیسک کمرم تاپیک زدم!😕 به امید بهبودی و شروع بهتر و قوی تر و درست تر ورزش که دیروز وقتی فهمیدم دیسک کمر دارم شبش کلی گریه کردم که از گریه و پف صورت، امروز مثل جن شده بودم.🤐 /به امید بهبود ۴ دی ۱۴۰۲
میری دور از جون میفتی دست ی آدم عوضی هر روز آرزوی مردن میکنی این خوبه ؟

نه اینم خوب نیست.

ولی برای شما تجربه بد پیش اومده برای همین همچنین حسی دارید

اوم

باز کار برای تو راحت‌تر می‌ری پیشنهاد می‌دم.

برای دخترا سخت تره، باید پیشنهاد بشه