2777
2789
عنوان

خدا چرا سزای مادرشوهرمو نمیده

75 بازدید | 7 پست

الهی خدایا بحق اون چیزایی ک‌  دیدی و شنیدی 

ای خدای شاهد و ناظر سزاشو بده 

آمین یا رب العالمین 

چرا به فریادهام جواب نمیدی خدایا

مگه خودت نگفتی دروغ غیبت گناهه این زن ک میبینی هر حرفش دروغه و غیبتو تمسخر و تهمته 

بسه دیگه سزاشو بده لال بشه هم من از دست چرندیاتش راحت بشم هم دیگه گناه نکنه

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین 

خدا برای امام حسین هم دخالت نکرد

پس چرا انتظار داری اگر در حقت ظلم شده خدا بیاد مستقیم اعمال نظر کنه 

مسلما کارهای غیراخلاقی جزا داره ولی شما اول باید خودت مدافع حق خودت باشی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

صبور باش زمان ......

خستههه شدم شب روز دارم حرص میخورم انقد ازارم میده دوماه باردار بودم انقد حرص خوردم سقط شد خدایا نجاتم بده 

ببین خدا برای امام حسین هم دخالت نکردپس چرا انتظار داری اگر در حقت ظلم شده خدا بیاد مستقیم اعمال نظر ...

دعا زیون‌ بند داره جلوش لالم خدا میدونه و میبینه هفت سال زجر دارم میکشم از دستش کوچکترین کارمایی پس نداد خیر ندیده

دعا زیون‌ بند داره جلوش لالم خدا میدونه و میبینه هفت سال زجر دارم میکشم از دستش کوچکترین کارمایی پس ...

قدم اول عدم اعتقاد به خرافات

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خدا بهت صبر بدهآروم باش درست میشه

پس کییییی خستههههه شدم دوماه باردار بودم انقد حرصم داد بچم سقط شد خیر نبینه الهی