2777
2789
عنوان

زمانی که بیخیال میشی

134 بازدید | 7 پست

پس از اینکه حسابی برای درست کردنش تلاش کردی و مثل اهنی که خورده شده تکه هایی از خودت رو از دست دادی یا مثل چاقویی که داره دستت رو میبره ولی تو فکر میکنی که هر جور شده نباید رهاش کنی پس از رها کردنش درد زیادی از تو فروکش میکنه و آروم میشی بعد از اینکه بیخیال شوهرم شدم همچین حسی دارم دیگه نمیخوام اصلاح بشه همینه که هست میتونه وقتی عصبانی شد کل خونه رو بیاره پایین من نمیخوام اونو تغیر بدم دیگه نمیخوام بخاطرش گریه کنم و اعصاب خودمو بهم بریزم میتونه منو در بی توجهی مطلق قرار بده من ازش نا امیدم باهاش قهر نیستم ولی دیگه کاری باشخصیتش ندارم امیدوارم یه روزی همه چی درست بشه من نمیخوام بخاطر اون خودمو از دست بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین منم یه ماهی بود همینجوری شده بودم باز یاد دوران نامزدیم افتادم دلم شوهر اون دورانمو خواست که جونش واسم در میرفت نه این هرزه ای که خودش پیشمه فکرش پیش هرزه ها اعصابم بهم ریخته کاش دوباره مثل اون یه ماه بشم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40