2777
2789
منم همینو میگم .نمیدونم تاپیک هاشون دروغه یا واقعا دختر اینقدر تباه و بی مغز هم وجود داره

موافقم باهات

منم شنیدم خیلی از تاپیک های خیانت نی نی سایت دروغ و برای دیده شدنه

بر فرض مردی که ندار و بدبخته و زن داره میخواد بره با یه دختری 

اون دختر غیرطبیعیه که میاد با مرد گدا گشنه زن دار 

کاربری دست دو نفره

بله صد درصدکلا این دوتا کاربری متعلق به یک نفره

البالو خانم زرنگ من چند ماه بود همش تاپیکاشو میخوندم چند بار خواستم بگم غیرنرمال و عجیب غریبه اما گفتم کسی توجه نمیکنه تهش میگن بتوجه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک یکی مونده به آخرم گفتم شرایط ندارند آقا بخاطر بچه ها مونده تو ازدواج

همش بهونه ست کسی که دلش واقعا به زندگی نیست ولی میگه به خاطر بچه هام جدا نمیشم صد در صد یه کثافت دروغگوعه که فقط میخواد هرز بپره اون اگه دلش به حال بچه هاش میسوخت خیانت هم نمیکرد چون بچه به مراتب بیشتر نابود میشه وقتی متوجه خیانت یکی از والدین میشه

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
از این جالب تر وقتیه که مینویسن نمیتونم ولش کنم پشتوانه ندارم فلان خب اون مرد همین الانم پشتوانه ای ...

آخ گفتی  یعنی من اونقدر فشار میخورم از این کامنتشون. آخه خانم حسابي این گشنه چه  پشتوانه‌ ای برات هست .بدتر که باید خودت جمعش کنی

متاسفانه خیلی تفکر عقب مونده ای دارن انگار یه مرد بیمار بیکار بی پول و معتاد  قدرتش ازشون بیشتره که اونو پناه و پشتیبان حساب میکنن ولی روی خودشون نمیتونن حساب باز کنن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
آخ گفتی یعنی من اونقدر فشار میخورم از این کامنتشون. آخه خانم حسابي این گشنه چه پشتوانه‌ ای برات هس ...

معمولا با جمله یه مرد بالای سرمه حداقل کارشونو توجیه میکنن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
من میگم اون دختر به چه امید و روی چه حسابی با اینا میره

اومودختر ک نمیدونه اون خیانت میکنه مسلما بعد ازدواج میفهمن

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
البالو خانم زرنگ من چند ماه بود همش تاپیکاشو میخوندم چند بار خواستم بگم غیرنرمال و عجیب غریبه اما گف ...

من میدونی از چیش تعجب میکردم از اينکه درس و ادب بچه هاش به هیچ جاش نبود .یه جا نوشته بود دخترش مثل وحشیا به پسرا حمله میکنه و کلی ایموجی خنده و خوشحالی گذاشته بود و بهش افتخار می‌کرد 

از وقتی اومدم نینی سایت فهمیدم ازدواج خیلیی ریسکیه 

مثل یه معامله است که هیچ پیش‌بینی ای نداری سود میده یا ضرر من که تصمیم گرفتم مجرد بمونم گرچه تنهایی سخته دلی فشار روانی از تنهایی درحالی که متاهلی خیلی کمتره

برگشت به آزادی🕊

از وقتی اومدم نینی سایت فهمیدم ازدواج خیلیی ریسکیه مثل یه معامله است که هیچ پیش‌بینی ای نداری سود می ...

نه عزیزم اصلا  زندگیت را بر مبناي تاپیک های اینجا پایه گذاري نکن 

نه همه ی خانم ها مثل هم هستن و نه همه ی مردها شبیه هم 

بعد تنها جایی که می بینم زنها برای خودشون ارزش قائل نیستن اینجاست

البالو خانم زرنگ من چند ماه بود همش تاپیکاشو میخوندم چند بار خواستم بگم غیرنرمال و عجیب غریبه اما گف ...

به بچه ی زیر بیست ساله

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر