مثلا اکثر تاپیک هاشون از نداری و اجاره نشینی و مشکلات مالی هست یا حتی شوهره بیکاره . بعد میگن بهشون خیانت هم کرده .دیگه اون دختر که میاد باهاش چقدر بدبخته .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تاپیک یکی مونده به آخرم گفتم شرایط ندارند آقا بخاطر بچه ها مونده تو ازدواج
همش بهونه ست کسی که دلش واقعا به زندگی نیست ولی میگه به خاطر بچه هام جدا نمیشم صد در صد یه کثافت دروغگوعه که فقط میخواد هرز بپره اون اگه دلش به حال بچه هاش میسوخت خیانت هم نمیکرد چون بچه به مراتب بیشتر نابود میشه وقتی متوجه خیانت یکی از والدین میشه
از این جالب تر وقتیه که مینویسن نمیتونم ولش کنم پشتوانه ندارم فلان خب اون مرد همین الانم پشتوانه ای ...
آخ گفتی یعنی من اونقدر فشار میخورم از این کامنتشون. آخه خانم حسابي این گشنه چه پشتوانه ای برات هست .بدتر که باید خودت جمعش کنی
متاسفانه خیلی تفکر عقب مونده ای دارن انگار یه مرد بیمار بیکار بی پول و معتاد قدرتش ازشون بیشتره که اونو پناه و پشتیبان حساب میکنن ولی روی خودشون نمیتونن حساب باز کنن
البالو خانم زرنگ من چند ماه بود همش تاپیکاشو میخوندم چند بار خواستم بگم غیرنرمال و عجیب غریبه اما گف ...
من میدونی از چیش تعجب میکردم از اينکه درس و ادب بچه هاش به هیچ جاش نبود .یه جا نوشته بود دخترش مثل وحشیا به پسرا حمله میکنه و کلی ایموجی خنده و خوشحالی گذاشته بود و بهش افتخار میکرد
از وقتی اومدم نینی سایت فهمیدم ازدواج خیلیی ریسکیه
مثل یه معامله است که هیچ پیشبینی ای نداری سود میده یا ضرر من که تصمیم گرفتم مجرد بمونم گرچه تنهایی سخته دلی فشار روانی از تنهایی درحالی که متاهلی خیلی کمتره