2777
2789

برای همینه که همیشه باید برای خودت اررش قائل باشی و به کم راضی نباشی...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صد درصدکلا این دوتا کاربری متعلق به یک نفره

خاک توی سرش پس

من اصلا خوشم نمیومد ازش .تاپیک هاش روی مخ بود سعی هم می‌کرد خودشو آروم نشون بده در مقابل گیر دادن کاربرا.  .چه جوری فهمیدی عزیزم 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
مثلا یه تاپیکی دیدم شوهرشو از کار بیرون کرده بودن از خانواده کمک میگرفتن اونوقت بهش خیانت هم کرده بو ...

وقتی فشار روخی روانی و اقتصادی زیاد میشه،ادما سراغ فرار و پناه بردن ب اعتیاد، رفیق بازی و... میرن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

یه آقایی میشناسم ۵ سال با همه بی احساسی و عدم درک متقابل از سمت همسرش ساخته وضعشون هم خوبه ولی فقط تا دیت میدونم رفته 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مرد/زن که ادم حسابی باشه و سرش به تنش بیارزه که خیانت نمیکنه. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
یه آقایی میشناسم ۵ سال با همه بی احساسی و عدم درک متقابل از سمت همسرش ساخته وضعشون هم خوبه ولی فقط ت ...

خب چه کاریه طلاق بگیرن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
خب چه کاریه طلاق بگیرن

تاپیک یکی مونده به آخرم گفتم شرایط ندارند آقا بخاطر بچه ها مونده تو ازدواج 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

آخه مثلا اون چه قدر مفلوکه که میاد با این گشنه ها

فک کردی یه ادم همه چی تموم و ادم حسابی میره سمت همچین مردی؟ مطمعن باش یه عفونتی زگیلی کنار خیابون قیمت بده ای! میاد با همچین مردی. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
آره درسته ولی آخه اینا دیگه خیلی تباهن از ناحسابی چند قدم اونورترن

من آدم میشناسم نون نداره بخوره اما خبانت می کنه به زنش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مثلا یه تاپیکی دیدم شوهرشو از کار بیرون کرده بودن از خانواده کمک میگرفتن اونوقت بهش خیانت هم کرده بو ...

از این جالب تر وقتیه که مینویسن نمیتونم ولش کنم پشتوانه ندارم فلان 

خب اون مرد همین الانم پشتوانه ای برات به حساب نمیاد 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم