2777
2789
عنوان

نامزدم به اصالتم توهین کرد 😕

541 بازدید | 83 پست

من هر موقع ناراحت میشم ناراحتیمو بیان میکنم ، بعد ایشون اهمیت نمیده میگه حالا مگه چیشده ، بعد شروع میکنه به سین نکردن و جواب ندادن

این بی محلی کردنش ناراحتیمو تبدیل به عصبانیت میکنه چون کار همیششه یبار نمیاد بگه بیا با صحبت حلش کنیم هیچوقت نمیخواد از دلم دربیاره. توی بحث اخریمون بهم گفت بقول ابجیم تو لری منو مچاله میکنی ارررره راست میگف برو یه لر مثل خودت پیدا کن😕😕

شما بودین چیکار میکردین ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تورکم 

یکی بخواد بی دلیل درجالی ک من ب قومش توهین نکردم ب قومم توهین کنه 

دهنشو سرویس میکنم

این از الان گیر داده ب اصالتت

بگو چشم نداشتی نمیدونیتی از کدوم قدم زن میگیری؟

بعدم بگو ارعه تو ک گوش و چشمت ب دهن ابجی بی تربیتته 

بدرد من نمیخوری

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
همیشه فحش رو تو دلت بده فقط سکوت و ترک کردنش

همیشه جواب نمیده

من سکوت میکردم بعد ی مدت دیدم نههه 

اینا بدتر پرو شدن

الان توو دلم نمیگم ب طرف میگم راحت میشم

من تورکم یکی بخواد بی دلیل درجالی ک من ب قومش توهین نکردم ب قومم توهین کنه دهنشو سرویس میکنماین از ا ...

من اصلا هیچوقت ب اصالت این ادم توهین نکردم با اینکه همه میگفتن وای با فلان شهر وصلت نکن میگفتم همه جا خوبو بد داره . بار اولش هم نیس تو بحثا اکثرا اینجوری حرفارو میزنه

من اصلا هیچوقت ب اصالت این ادم توهین نکردم با اینکه همه میگفتن وای با فلان شهر وصلت نکن میگفتم همه ج ...

پس بدرت نمیخوره

همیشه جواب نمیدهمن سکوت میکردم بعد ی مدت دیدم نههه اینا بدتر پرو شدنالان توو دلم نمیگم ب طرف میگم را ...

این دقیقا همینو میخواس ‌هر کاری کرد من ساکت و راضی باشم هیییچ حرفی نزنم یه موقع اقا ناراحت نشه