2777
2789
خودمم موندم چیکار کنم که از این وضع خلاص بشم گاهی فک میکنم تنها راهش دیگه مردنه واقع😶‍🌫️

نه این حرف و نزن بقول بابام سنگ به زیر زمین حیفه 

سعی کن همیشه مثبت اندیش باشی افکار منفی رو از خودت دور کنی

به خودت عادت بده حرف های دیگران برات بی اهمیت باشه هیچوقت به خاطر حرف های دیگران خودت و اذیت نکنی باید خودتو همینطور که هستی دوست داشته باشی و همیشه به خودت بگو من همینطوری که هستم خودمو دوست دارم و حرف های دیگران اصلا برام مهم نیست😊😊😊😊

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزای خیلی سختی رو گذروندم احساس میکردم همه حمایتم میکنن تنها نمیزارن 

ولی کاملا برعکس شد همه رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن 

ازاون موقع دیگه هیشکی واسم مهم نیست 

راحت تر دارم زندگی میکنم

من سال‌های برای خودم چند تا قانون گذاشتم و شدیدا هم رعایت می‌کنم و همین باعث سده راحت تر زندگی کنم 

۱-به من ربطی نداره به اونا ربطی نداره(( اصلا اصلا به کسی کاری ندارم اجازه هم نمیدم کسی توی کارم دخالت کنه ))

۲-از هیچ کسی هیچ توقعی ندارم (( هر کاری هم برای اطرافیان انجام بدم برای دل خودمه و اینکه دل خودم شاد باشه توقع جبران و ….. از کسی ندارم))

۳-همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه (( با همه خیلی خوب و مودبانه رفتار می‌کنم ولی همیشه و همیشه و برای همه حتی همسرم یه مرزی رو دارم و نه به خودم اجازه عبور از مرز کسی رو میدم نه اجازه میدم کسی هم از مرزم عبور کنه پی اگر خلاف خوب بودن شخص هم ثابت بشه من ضرری نکردم

کاربری قبلی م تعلیق شده …..