یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پس چجوری🙈 والله ما بلد نبودیم و خلاف بزرگمون این بود من میام لب بالکن تو بیا روی سکو من ببینمت🤣 اونم میومد همون لحظه مامانمم کار میداد و حیف میشد کلا .مبایل هم نبود دیگه...
بی انصاف برداشته آجیلو آویزون کرده کنار بخاری هی چشمک میزنن بهم🤤🤧 خصوصاً اون تخم کدوها...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میوه ها و چیزای دیگه رو چیده تو یخچال روشو پارچه انداخته مثلاً دیده نشه😒 شیطونه میگه برم هندونه و انار رو بیارم بشم یه دل سیر بخورم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
لنتی شب سیخش بزن بعدش رو بخاری ی چی بنداز بره داخل پارچه ای چیزی بعدش تو افق محو شد . من تا الان کل ...
میکشه منو🤧😒
تازه الان میگه چرا شب یلدا اینا رو میخورن
گفتم از خودت بپرس که نمیدی بخوریم گذاشتی واسه اون شب...
من وقتی میزبانم باید همه چیز طبق برنامه ام باشه ب قول دوستام زیادی حساسم و ریز شدم رو همه چی .الان تا کارام تموم نشه همشحس میکنم ی چی کمه با این ک بیشتر از اندازه ام ریخت پاش کردم .
قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅