یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا از دیروز که با مامانم رفتیم بازار و خرید کرد من چشمم مونده رو وسایل نمیذارن بخورم
تازه ما فرداشب مهمونیم
این چیز میزا رو باید شنبه بخوریم😭
هر ثانیه ده ساله انگار برام😪
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم اومدم مغزهای آجیل رو مخلوط کنم کلی بادوم و گردو رو با بچه ها خوردیم. نگاه کردم یهو دیدم بادوم هندی ها فقط یه مشت مونده داد زدم عهههه نخورین کمه دیگه
البته ۱۴روزه بستریه در رفت و آمد بودم دیگه کلا ی هفتس پیششم
فرداهم مرخص نمیشه
ان شاءالله شب خوبی برا همه باشه
🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌