2777
2789
خب واقعا همش که زیاده مگ آدم چقدرشو میخوره تو الان دلت میخاد گناه دالی بیا خونه من

نه بابا خاطرت جمع 

داداشم و شوهرم نمیذارن یه تیکه بمونه🤤🤧😪 قشنگ غارت میکنن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب واقعا همش که زیاده مگ آدم چقدرشو میخوره تو الان دلت میخاد گناه دالی بیا خونه من

سفرت پربرکت مهربون❤️😘

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامت باشی .من وقتی میزبانم باید همه چیز طبق‌ برنامه ام باشه ب قول دوستام زیادی حساسم و ریز شدم رو ه ...

خوبه ولی اول باید خودتون سلامت باشید تا بتونید کار کنید. به فکر آینده اتون هم باشید.

خب فردا من ازمون دارم ازمونو زود میپیچونم میرم پیشش بعد سر همون ساعت درستی ک امتحان تموم شد زنگ میزن ...

پسر عممه و اون ازدواج اولم بود ...

اره عروسی کردیم اسمش محسن بود معتاد شد شبیه ممد رضا گلزار بود و من تا رو شونه هاش بودم شبیه گلزار ولی عکسای سیاه و سفیدش را زده بودم خونمون مامانش هم فکر کرد خود محسنه... دیگه خیلی عذابم داد و جدا شدم...

امیدوارم شما خوشبخت بشین❤🌹🌱

خوبه ولی اول باید خودتون سلامت باشید تا بتونید کار کنید. به فکر آینده اتون هم باشید.

این تنها چیزیه که‌ بهش فکر نمیکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. فکر نمی‌کنم اطرافم کسی مث من دل گنده باشه من حدود ۸۰۰ میلیون بدهی دارم . ولی برا فردا شل ی هفته ای هس کلی سفره آرایی باکس درس کردم همش هزینه کردم برا یلدا یعنی قشنگ رنده شدم دوس دارم ی سال بخوابم . 

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

نوش جونتوووون تنتون سلامت

انشالله دل خوش دور هم جمع شین به درک که خورده شد😂❤

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

این تنها چیزیه که‌ بهش فکر نمیکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. فکر نمی‌کنم اطرافم کسی مث من دل گنده باشه من ...

ای وای تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودت هستی ... داری خودت را برای دیگران ایثار میکنی .

همیشه باید تعادل باشه . از اون آدم هایی هستی که نمی تونی نه بگی . و توی خودت میریزی .

یکم بیشتر بخودت و سلامتیت فکر کن.

ای وای تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودت هستی ... داری خودت را برای دیگران ایثار میکنی .همیشه باید ...

میدونم به خودم آسیب میزنم ولی بلد نیستم ب فکر خودمم باشم

قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅  

میدونم به خودم آسیب میزنم ولی بلد نیستم ب فکر خودمم باشم

بلد بودن نداره اخه ...من نمیخوام زیاد دخالت کنم. ولی بخدا اشتباه میکنی بعدا دست درد و کمر درد و ... خدای نکرده ... هیچکس اون موقع بفکر نیست و کمکت نمیکنه . بخاطر خودت میگم

بلد بودن نداره اخه ...من نمیخوام زیاد دخالت کنم. ولی بخدا اشتباه میکنی بعدا دست درد و کمر درد و ... ...

نه لطف دارین حرف حقیقت هست دخالت نیس 

ولی خب من تنهام و شرایطم طوریه که  اصلا برام مهم نیس 

همین الانم کمرم داغونه