2777
2789
عنوان

انگار صف نونواییه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
تو خونه ی ما به قول شما این صف نونوایی رو رعایت نکردن،و چقدر به عکس به خواهر بزرگتر ضربه زدن.کلا در ...

حرف مردم کجا آینده یک انسان کجا 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
واسه همینم میگن نوبتی😐

والا اونا بقدری سخت گیرن تو ازدواج که نگم اما من اینطور نبودم 

بخ عروس مون گفتن فلانی از همه مون بزرگتره 

همیشه پسرم با تعجب میگه مامان نو بچه چندمی؟ 

چرا خاله اینطوری میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اونا بقدری سخت گیرن تو ازدواج که نگم اما من اینطور نبودم بخ عروس مون گفتن فلانی از همه مون بزرگ ...

واااای دقیقا دختر منم مدام میپرسه، خاله فلانی از تو بزرگتر، کوچیکتر، پس چرا زودتر ازدواج کرده و .....

خیلی وقتا عصبی میشم میگم اصلا اون بزرگتر بود

من بعدها پشیمون شدم هر سری که می رم خونه پدرم بیشتر تر 

دوران عقد خوبی نداشتم هم خواهرای خودم هم خانواده شوهرم اذیتم می کردن 

تا تقی به توقف می خورد ماشالا خواهرام مدام به روم می زدن 

والا اونا بقدری سخت گیرن تو ازدواج که نگم اما من اینطور نبودم بخ عروس مون گفتن فلانی از همه مون بزرگ ...

منم سختگیر نیستم اما خواهرم چرا من که دلم رضا نمیده زندگیمو برای اون زیر پا بذارم مخصوصا با وجود این همه اذیتایی ک کرده

شما هم زودتر ازدواج کردی؟

نه برعکس ، خواهرم اول رفت، به والله من خیلیم خوشحال شدم، ولی ازدواجش ناخواسته رو زندگی من خیلی تاثیر بدی گذاشت.

بعد اون اولین سوال خواستگارام این بود، چرا اون اول ازدواج کرده.

چی میگفتم، در مورد درس و شغل دقیقا شرایطمون یکسان بود

من بعدها پشیمون شدم هر سری که می رم خونه پدرم بیشتر تر دوران عقد خوبی نداشتم هم خواهرای خودم هم خانو ...

ی حرف چ اهمیتی داره

نه برعکس ، خواهرم اول رفت، به والله من خیلیم خوشحال شدم، ولی ازدواجش ناخواسته رو زندگی من خیلی تاثیر ...

شما راضی میشی خواهرت بخاطر شما ازدواج نمی‌کرد تا این حرفا نمیشنیدی؟ اگر آره که وجدان نداری دلت سنگه

منم سختگیر نیستم اما خواهرم چرا من که دلم رضا نمیده زندگیمو برای اون زیر پا بذارم مخصوصا با وجود این ...

ببین نه میشه به امثال شما ایراد گرفت، نه به امثال من و خواهرای شما.

این وسط باید واقعا نه به حرف ها، فکر مردم تغییرکنه.

واقعا برای مردم فرقی نکنه کی زودتر ازدواج کرده

شما راضی میشی خواهرت بخاطر شما ازدواج نمی‌کرد تا این حرفا نمیشنیدی؟ اگر آره که وجدان نداری دلت سنگه

تو چرا فقط میگی حرف؟؟؟؟؟

چرا فکر میکنی فقط حرف شنیدم.

دیگه همه این رو یه عیب حساب کردن، هر کسی با هر سطحی ، حتی ادم که اعتیاد داشت ، میومد خواستگار من مهندس، که تا دیروز خانوادم به هیچ کس اجازه اومدن خواستگاری نمیدادن.

خاله هام 🙃

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌