2777
2789
عنوان

انگار صف نونواییه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
ی حرف چ اهمیتی داره

هی خواهر بگذریم فقط یاد گرفتم به هیشکی نباید متکی بود همین.

خواهر بزرگم ریس ادراه بود خیلی کارش مهم اما در امور من اصلا نظر نمی داد بیشتر سرکوفت می  زد هیچ وقت نشد یه راه حل یه مشورت بهم بده فقط سرکوفت سرکوفت 

خواهر دیگم کلی کتاب در مورد ازدواج داشت اصلا نشونم نداد فک‌کن روز ی که داشتم می رفتم عقد کنم 

خواهر می دوید پشت سرمو میگفت برو مه بدبخت سیاه بخت بشی البته که بعدها کلی خوبی و هدیه و کادو برای بچم خرید می کنه

چقد آدم دلش می گیره مگه یادش میره آدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چرا فقط میگی حرف؟؟؟؟؟چرا فکر میکنی فقط حرف شنیدم.دیگه همه این رو یه عیب حساب کردن، هر کسی با هر س ...

جان؟ من منظورم اینکه چرا یکی باید پاسوز دیگری بشه 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
هی خواهر بگذریم فقط یاد گرفتم به هیشکی نباید متکی بود همین.خواهر بزرگم ریس ادراه بود خیلی کارش مهم ا ...

کاملا میفهمم چی میگی

جان؟ من منظورم اینکه چرا یکی باید پاسوز دیگری بشه

من دو بار گفتم، نه بزرگه، نه کوچیکه مقصر نیست.

من تو خانمای حتی ۶۰ ساله فامیل دیدم، یا بزرگه مونده، چون کوچیکه زود رفت.

یا برعکس نه بزرگه رفت و نه کوچیکه.

واقعا دود تو چشم هر دو طرف ممکنه بره.

منم حرف تو رو قبول دارم.

ولی گفتم چارهش این ، که واقعا همه مون یاد بگیریم، به زندگی مردم دخالت نکنیم.

چرا مثلا ازدواج خواهر کوچکترم برای من عیب شد، در حالی که ، منم در حد اون بودم، تحصیلاتم، حتی چهرم بهتر بود، منم دختر اون خانواده بودم.

تا وقتی این رو مردم عیب بدونن، خواهر بزرگا، ضربه میخورن

من دو بار گفتم، نه بزرگه، نه کوچیکه مقصر نیست.من تو خانمای حتی ۶۰ ساله فامیل دیدم، یا بزرگه مونده، چ ...

من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم 

من فقط گله دارم احساس میکنم ی عیب و ایرادی دارم که وقتی حرف ازدواج من میشه همه یک صدا میگن نههههه تو وایسا تو صف فعلا