2777
2789
کمرم شکست با هزینه هاااش

منم ک کار میکردم علاوه بر برنامه و شهریه و لباس و رژیم غذای پودر وی میگرفتم یعنی فقط حمالی میکردم ک پول باشگام دربیادا🤣🤣ولی خیلی خفن شده بودم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رزیم غذایی رو نگرفتم هزینه ش بالا بوددد

رژیم غذایی مربی رو نگیر خودت کلا باید رژیم داشته باشی کلا از روتین قبلی زندگیت باید دست بکشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

برنامه غذاییی نباشه تاثیر نداره؟

نه اصلا باید رعایت کنی حتما وگرن وقت الکی هدر میدی . مثلا حتما قهوه باید تو رژیمت باشه گوشت سینه مرغ سبزیجاتی مث کلم بروکلی . برنج قهوه ای شکر قهوه ای روغن نارگیل و کنجد اینجوری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس چی خخخخخ من درجریان نیستم نگرفتم گیجمااا

ببین بدنسازی خیلی ورزشه پرخرجیه 

مکمل فقط مکمل وی الان ۷ ۸ تومنه 

به غیر از کراتین و اینا 

برنامه ی غذایی ۵۰۰

برنامه ی ورزشی خصوصی ۲۵۰۰

مرتب باید تن ماهی و تخم مرغ و گوشت و مرغ بخری 

اونم به حجم زیاد 

کلا باید خیلییی بابت خوراک هزینه کنی 

ما می‌خریم ولی از موقعی ک من میرم باشگاه خیلی بیشتر 

نه اصلا باید رعایت کنی حتما وگرن وقت الکی هدر میدی . مثلا حتما قهوه باید تو رژیمت باشه گوشت سینه مرغ ...

اهااا نمیشه چیزی نخورم ه جز خورما لاغر شم خخخ جدی میگمااا

میشه رزیم خودتون رو برام بفرستین؟

عزیزم من الان باردارم دیگ باشگاه نمیرم بخدا رژیم بخصوصی هم نیست باید مواد غذایی پروتئینی رو جایگزین کنی وعده های غذاییت حجم کم و دفعات بیشتر بشه من در کنارش پودر وی هم میخوردم برا بعد تمرین اوتمیل حتما بخور خیلی خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40