2777
2789

پدر مادر نقش مهمی به شدت مهم ،در شکل گرفتن و ساختن آینده فرزندهای خودشون دارن .ازتون خواهش میکنم ،هر فشار روحی روانی که دارید تحمل میکنید ،سر بچه هاتون خالی نکنید . پدر مادر من بچه های  با روح متلاشی تحویل جامعه دادن . برای کوچیک ترین چیز  کتکمون میزدن دعوامون میکردن .خدایا یعنی نباید یک وسیله خونه ما خراب میشد ،چون یه طوفان به پا میشد .اینجور براتون بگم برا یه دسشویی رفتن هم باید سوال جواب میشدیم .یه چیزایی که بگم شاید تعجب کنید .خیلی زیادن بخوام بگم دو ۱۰۰۰ صفحه میشه.

ولی داخل پرانتز بخوام بگم ، پدر مادرم همو نمیخواستن به زور خانواده ها ازدواج میکنن ،مادرم از خانواده خیلی ثروتمند که بریز بپاش کردن ،پدرم از خانواده معمولی اما به شدت خسیس، و همینا و ازدواج زوری باعث دعوا ها و جنگ ها من تو رو نمیخوام ،عه فکر کردی من تو رو میخوام ،بابات گداس ، ها بابای تو انقدر داده بهتون خوردین هار شدین و آدمت میکنم ها شد . منو داداشمم تو این جهنم بزرگ شدیم .

بگذریم 

الان من تو زندگی خودم خیلی تلاش کردم که مثل اونا نباشم ،اما در رابطه با تربیت بچه هام ،یه وقتایی به خودم میام میبینم بلای که مادرم سرم آورد حرفاش تحقیراش ،نخواسته دارم به بچه م میگم ، بعدش تا خودش نصف شب فکر ک خیال ولم نمیکنه عذاب میکشم ، باعث شدم بچه هام ازم بترسن (مخصوصا بزرگه ) خیلی دارم تلاش میکنم مادر بهتری بشم ، ولی تو زمان کرونا خیلی اذیت شدم سر درساش دعواش کردم و کتکش زدم (خدا منو بکشه ) اثراتش رو بچه م مونده .الان که دعوا و کتک نیست ولی یهو ازم میترسه .داغونم .😔 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عه چ بد 

خدا کمکت کنه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چی بگم منم خیلی جاها دلم از مامانم گرفت ولی اصلا نتونستم خودمو جاش بزارم معلوم نیست اگه من بودم چه رفتاری میکردم 

بهرحال اوناهم قبلش تجربه ای نداشتن و بااین شیوه بزرگ شدن فکر میکنن درستش همینه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

اخی چقدر ناراحت شدم عزیزم 

انشالله بتونی آرامش داشته باشی تا بچه هات هم به آرامش برسند 

خود منم گاها به خودم میام میبینم دقیقا طوریکه مادرم منو دعوا میکرد دارم با دخترم حرف میزنم و سریع اون لحظه به خودم میام 

عزیزدلم واقعا متاسفم منم همینم با تحقیر و توهین و دعوا بزرگ شدم الانم یه آدمم پر از درد و عقده و استرس عاشق بچه هامم ولی گاهی میبینم شبیه خانوادم دارم رفتار میکنم بخصوص با بچه بزرگم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

وای دقیقا منم همینم .مادرم از ۶ سالگی شروع کرد به آزار دادن من .داغونم کرد .خدا میدونه چقدر عذابم داد و به قول شما روح مو متلاشی کرد

الانم دارم همیم بلارو سر پسرم میارم .اصلا دست خودم نیست .انقدر براش گریه میکنم شبها 

باز روز از نو 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
نمیدونم چی بگم منم خیلی جاها دلم از مامانم گرفت ولی اصلا نتونستم خودمو جاش بزارم معلوم نیست اگه من ب ...

دقیقا دقیقا ،منم میگم اون زندگی که پشت سر گذاشتن ،قطعا اگه هر کسی بود رفتار درستی نداشت . دلم حتی برا پدر مادرمم میسوزه زندگی که کردن، زندگی نیست تحمل کردنه .

اخی چقدر ناراحت شدم عزیزم انشالله بتونی آرامش داشته باشی تا بچه هات هم به آرامش برسند خود منم گاها ب ...

انشالله هیچ وقتی ناراحتی نبینی .خیلی ممنون از دعای خوبت.

خیلی خوبه که میتونی کنترل کنی آفرین ،بچه ها بیگناه ترینن

عزیزدلم واقعا متاسفم منم همینم با تحقیر و توهین و دعوا بزرگ شدم الانم یه آدمم پر از درد و عقده و است ...

دقیقا چیزای گفتی که انگار من گفتم . میفهمم منم عقده خیلی چیزا رو دارم و سرکوبشون کردم .

خیلی تلاش کن که مادر بهتری بشی .که روزای که نخواسته با بچه ت عین پدر مادرت رفتار کردی ،از یاد بچه ت بره ،و تکرار نشن .وگرنه بچه هامونم در آینده یکی مثل ما میشن 

وای دقیقا منم همینم .مادرم از ۶ سالگی شروع کرد به آزار دادن من .داغونم کرد .خدا میدونه چقدر عذابم دا ...

منم از همون ۶ سالگی ،بخدا بگم ها ،چه کارا باهام نکرد تا همین چند سال پیش تحقیراشون ادامه داشت ،الان دیگه انگار پیر شدن گذاشتن کنار .بخدا هیچی کم نداشتم از همه هم سن و سالام بهتر بودم ولی .....

گریه خالی به درد نمیخوره ، سعی کن از فرداش عوض شی بهتر شی که بچه ت روحش داغون نشه .

باور میکنی من شدم آدمی که سر هیچ چیز ذوق ندارم ؟؟انگار از همون بچگی کورش کردن ،یخیم کردن ،نه اینکه سنگدل باشم ،اما هیچ شوق و ذوق ندارم یه آدم خنثی تبدیل شدم ،که گاهی ا خودم متنفر میشم .

دقیقا چیزای گفتی که انگار من گفتم . میفهمم منم عقده خیلی چیزا رو دارم و سرکوبشون کردم .خیلی تلاش کن ...

الهی بمیرم واسه درد دل خودمون و بچه هامون 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....