پدر مادر نقش مهمی به شدت مهم ،در شکل گرفتن و ساختن آینده فرزندهای خودشون دارن .ازتون خواهش میکنم ،هر فشار روحی روانی که دارید تحمل میکنید ،سر بچه هاتون خالی نکنید . پدر مادر من بچه های با روح متلاشی تحویل جامعه دادن . برای کوچیک ترین چیز کتکمون میزدن دعوامون میکردن .خدایا یعنی نباید یک وسیله خونه ما خراب میشد ،چون یه طوفان به پا میشد .اینجور براتون بگم برا یه دسشویی رفتن هم باید سوال جواب میشدیم .یه چیزایی که بگم شاید تعجب کنید .خیلی زیادن بخوام بگم دو ۱۰۰۰ صفحه میشه.
ولی داخل پرانتز بخوام بگم ، پدر مادرم همو نمیخواستن به زور خانواده ها ازدواج میکنن ،مادرم از خانواده خیلی ثروتمند که بریز بپاش کردن ،پدرم از خانواده معمولی اما به شدت خسیس، و همینا و ازدواج زوری باعث دعوا ها و جنگ ها من تو رو نمیخوام ،عه فکر کردی من تو رو میخوام ،بابات گداس ، ها بابای تو انقدر داده بهتون خوردین هار شدین و آدمت میکنم ها شد . منو داداشمم تو این جهنم بزرگ شدیم .
بگذریم
الان من تو زندگی خودم خیلی تلاش کردم که مثل اونا نباشم ،اما در رابطه با تربیت بچه هام ،یه وقتایی به خودم میام میبینم بلای که مادرم سرم آورد حرفاش تحقیراش ،نخواسته دارم به بچه م میگم ، بعدش تا خودش نصف شب فکر ک خیال ولم نمیکنه عذاب میکشم ، باعث شدم بچه هام ازم بترسن (مخصوصا بزرگه ) خیلی دارم تلاش میکنم مادر بهتری بشم ، ولی تو زمان کرونا خیلی اذیت شدم سر درساش دعواش کردم و کتکش زدم (خدا منو بکشه ) اثراتش رو بچه م مونده .الان که دعوا و کتک نیست ولی یهو ازم میترسه .داغونم .😔