2777
2789
عنوان

سابلیمینال

258 بازدید | 43 پست

سلام بروبچ چطورین خوشگلا🤍

اول بگم ک ممنون میشم اگه اعتقاد ندارین یا هرچی حرف منفی نزنین،بوس بهتون🫶

میخواستم بپرسم کسی هست که با ساب قوز بینیش کاملا از بین رفته باشه،من واقعا از عمل میترسم به روحیه دادن نیاز دارم🥺

اینم بگم نتم ضعیفه اگه نبودم بدونین 

واسه بینی تجربه ای ندارم

فقط اومدم بگم هر سابی گوش نده دقت کن ساب کدوم سازنده رو گوش میدی ، حتما معتبر باشه

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها لطفا کمکم کنید

یکی تلگرام بهم پیام داده بود تا اومدم ف*یل تر شکن و روشن کنم وارد تلگرام شدم دیدم پاک کرده و بلک کرده، چجوری پیاماشو برگردونم دارم از کنجکاوی میمیرم راهی هس تروخدا بگید

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

من فقط تجربمو میگم

۱۵ سالم که بود دادم یه اصلشو مخصوص خودم سفارشی درست کردن

۵ ۶ ماه گوش دادم هیچی فایده نداشت بعد یه وویس از دکتر بهشتیان ک خودش متخصص سابلیمیناله گوش دادم گفت ساب به هیچ وجه نمیتونه ژنتیکو تغییر بده 

حتی تو دنیای واقعی یک نفر پیدا نشده بگه من با ساب فلان شدم بهمان شدم همش استوری پیجای حروم خور سابلیمینال با یه وویس دروغی

امیدوارم مثل من تو دام این دروغا نیوفتی و برا وقتت ارزش قائل باشی

واسه بینی تجربه ای ندارمفقط اومدم بگم هر سابی گوش نده دقت کن ساب کدوم سازنده رو گوش میدی ، حتما معتب ...

از یوتیوب ک گوش ندادم چون نمی‌دونم کدومش خوبه،تو تل نتیجه هارو خوندم

من فقط تجربمو میگم۱۵ سالم که بود دادم یه اصلشو مخصوص خودم سفارشی درست کردن۵ ۶ ماه گوش دادم هیچی فاید ...

خیلیاا نتیجه گرفتن یه چنل گفت و گو ساب هس فقط باید بخونی اکثرا نتیجه گرفتن

من بیشتر رنگ چشم و دیدم

من از پشتیبانی تل پرسیدم گفت نیس حالا نمیدونم

طرف از صبح تا ۱۲ ظهر ۲۰ بار زنگ زد بهم جواب ندادم

بعد بلکه کردم چکش کرده بودم نه تلگرام و هیچ برنامه ای نداشت شماره ناشناس بهم میزنه اول برنامه هاشو چک میکنم ببینم کیه میشناسم یا نه این هیچی نداشت

بعد رفته سریع تلگرام نصب کرد و پیام داد و بلک کرد بنظرت چی فرستاده بود فحش داده بود از رو سوزش😐😂

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

طرف از صبح تا ۱۲ ظهر ۲۰ بار زنگ زد بهم جواب ندادمبعد بلکه کردم چکش کرده بودم نه تلگرام و هیچ برنامه ...

توام به همون شماره ای ک زنگ زده بود پیام بده فحش بده بعد بلاک کن😁😂

من فقط تجربمو میگم۱۵ سالم که بود دادم یه اصلشو مخصوص خودم سفارشی درست کردن۵ ۶ ماه گوش دادم هیچی فاید ...

سلام عزیزم قدرت ذهن رو اصلا دست کم نگیر اصلا ذهن انسان بحدی قدرتمنده که درعین حال میتونه اشیا رو با چشم حرکت بده میدونم ممکنه حرفم به تمسخر گرفته بشه ولی یه سرچ توی اینترنت کنید گویای همه چیزه ،از دوستانم بودن که رنگ چشم رو با ساب تغییر دادن و ما برگ ریزون فقط متعجب بودیم،اگه می‌بینید که نتیجه نمیگیرید بخاطر اینه چاکراهای بدنتون مسدوده و مقاومت دارین اول باید مقاومت ذهنی رو پاک کنید و موانع ذهنی رو بعدا شروع کنید به ساب گوش دادن چون همینطوری با موانع ذهنی ساب گوش بدی فقط خودت آسیب میبینی ،ممنونم