2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
توام به همون شماره ای ک زنگ زده بود پیام بده فحش بده بعد بلاک کن😁😂

نمیدونم که چی فرستاده بود حدس میزنم شاید از رو سوزش فحش داده  کلا مشکوک بود بعدشم خط شو از دسترس به کل خارج کرد و آفلاین شد

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

سلام عزیزم قدرت ذهن رو اصلا دست کم نگیر اصلا ذهن انسان بحدی قدرتمنده که درعین حال میتونه اشیا رو با ...

به سوالی ک تاپیک زدمم جواب بده🥲

از کجا بفهمیم کدوم چاکراعه؟

من از اعتماد به نفس و یدونم باندل رفع انسداد بود ک آرزوام توش داشت از اونم گاهی نتیجه میگیرم ولی بینی لامصب نهه😅 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها لطفا کمکم کنیدیکی تلگرام بهم پیام داده بود تا اومدم ف*یل تر شکن و روشن کنم وارد تلگرام شدم دی ...

من شنیدم از روی تنظیمات نوتیف میتونی بخونی 

ولی امتحان نکردم تا حالا

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

به سوالی ک تاپیک زدمم جواب بده🥲از کجا بفهمیم کدوم چاکراعه؟من از اعتماد به نفس و یدونم باندل رفع انس ...

عزیزم نمیدونم کدوم چاکرات مسدوده که ،ولی ساب های هاردین رو گوش کن هم معتبره همم اگه انسداد داشته باشی همزمان با ساب برطرف میشه 

عزیزم نمیدونم کدوم چاکرات مسدوده که ،ولی ساب های هاردین رو گوش کن هم معتبره همم اگه انسداد داشته باش ...

قبلا گوش میدادم نتیجه نگرفتم بعد کلا تلم پاک شد دیگه ام پیداش نکردم،الآن ییلدیز،تیکا،میلنس،سامی و دارم

نمیدونم چیکار کنم فک میکنم رهاام ولی نیستم کاری هست انجام بدم؟

موقعی که ساب گوش میدی نمیخواد اصلا به قوز بینی ات فکر کنی چندتا نفس عمیق ک اکسیژن خونت بره بالا کنار دستت هم حتما آب باشه

دوس دارم نتیجه عکس دار یکیو ببینم اعتمادم بیاد بالا ولی ندیدم

خیلی ها نتیجه گرفتن ولی متاسفانه چون اکثرا میگن نههههههه مگه میشه بدتر از عکس دادن پشیمون میشن ولی من خودم خیلی هارو دیدم

موقعی که ساب گوش میدی نمیخواد اصلا به قوز بینی ات فکر کنی چندتا نفس عمیق ک اکسیژن خونت بره بالا کنار ...

قمقمه کنارمه🤭خب به چی فک کنم نمیتونم بدون اینکه فک کنم دراز بکشم