2777
2789
عنوان

بس کنید دیگه😐اه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
کی گفته!هر دو گروه دارن زحمت می‌کشن هیچ کدوم نباید کار اون یکیو بی ارزش کنه

اووووه انقدر زیاادن 

معمولا کسایی هستن ک از چیزی ک هستن راضی نیستن مدام ب شاغلا توهین میکنن ولی تاپیکای قبلیشون چیز دیگه ای میگه😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بردگی😂یعنی یه کاربر دیگه لفظی نمونده که به شاغلا نسبت نداده باشه

احتمالا با اون لغاتی که به کار میبره برای دیگران ،تو خونه مورد عنایت قرارش میدن برای همین لق لقه ی زبونش شده 

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا با اون لغاتی که به کار میبره برای دیگران ،تو خونه مورد عنایت قرارش میدن برای همین لق لقه ی ز ...

نه کلا یه نگاه به تاپیکاش بکنی خودشم چندوقت پیش این فکر به سرش زده بود که شاغل بشه ولی احتمالا شوهرجان دوباره اجازه نداده

اووووه انقدر زیاادن معمولا کسایی هستن ک از چیزی ک هستن راضی نیستن مدام ب شاغلا توهین میکنن ولی تاپیک ...

تو تاپیک های قبلی میگن ارزو داشتیم دانشگاه بریم😂

خب شاغل هم اصلا هر چی شما میکید دست از سرشون بردارین 😁

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

دقیقا😂😂

بعد اگه ی شاغل برگرده جوابشونو بده چنان عین پیرزنا مشت میکوبن رو سینه هاشون و نفرین میکنن و غربتی بازی درمیارن بیا و ببین

توقع دارن هرچی میخوان بگن ولی کسی جواب نده😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اووووه انقدر زیاادن معمولا کسایی هستن ک از چیزی ک هستن راضی نیستن مدام ب شاغلا توهین میکنن ولی تاپیک ...

کلا یه عده سرشون درد می‌کنه تو مجازی به این و اون بپرن یکم تخلیه شن

نباید اهمیت داد

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

بردگی😂یعنی یه کاربر دیگه لفظی نمونده که به شاغلا نسبت نداده باشه

بعد میگه منکه توهین نکردم😶

ولی راست میگه از اونجایی ک یبار گفت شووهرم برده منه و من اربابم متوجه شدم واقعا اینچیزا براشون توهین ب حساب نمیاد ادبیات عادی و روزمرشونه

بعد اگه ی شاغل برگرده جوابشونو بده چنان عین پیرزنا مشت میکوبن رو سینه هاشون و نفرین میکنن و غربتی با ...

کافیه جوابشونم بدی واییییییی میگن توهین کردی فلان کردی 😂

پولت برای خودته فلان و ....

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

کلا یه عده سرشون درد می‌کنه تو مجازی به این و اون بپرن یکم تخلیه شننباید اهمیت داد

ولی جدی یه سری وقتی میبینن تو مجازی به اهداف اونا دست پیدا کردن هی میخوان بکوبنش تا اروم بشن 

تو تاپیک های قبلی میگن ارزو داشتیم دانشگاه بریم😂خب شاغل هم اصلا هر چی شما میکید دست از سرشون برداری ...

نمیتونن ک 

تو هر تاپیکی میاد میگه من ترجیح میدم بالا سر بچمم باشم تا کار کنم من شوهرم پول میده لازم نیست کار کنم

انگار شاغلا بالاسربچه هاشون نیستن و شوهرشونم حمایت نمیکنه

بعد میگن واا ما ک توهین نکردیم😅

مشکل از درونشونه چیزی ک میخواستن نشدن

کافیه جوابشونم بدی واییییییی میگن توهین کردی فلان کردی 😂پولت برای خودته فلان و ....

آره میزنن ب در مظلوومیت و بدبختی منکه چیزیی نگفتممم تو فلان گفتی توو حرص خوردی

تا جایی ک من همیشه میبینممعمولا میگن ماا ملکه هایی هستیم ک ظرف میشوریمشاغلا فرسوده و فلان شده هستنما ...

من خانه دارم.و از خانه داری و بچه داری فرسوده شدم و سالهاست آرایشگاه نمیتونم برم و تمام وقتم صرف بچه داری و خانه داری میشه.گاها ده دقیقه میام نی نی سایت باز بچه ها میان دنبال گوشی.منم دوست داشتم شاغل بشم که بخاطر بچه هام نمیتونم فعلا تا برن مدرسه.

اتفاقا شاغل بودن خیلی خوبه به نظرم.من اطرافیانم هر خانمی که شاغله بسیار شاداب تره چون مستقله و تو اجتماعه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من خانه دارم.و از خانه داری و بچه داری فرسوده شدم و سالهاست آرایشگاه نمیتونم برم و تمام وقتم صرف بچه ...

امیدوارم بزودی ب چیزی ک میخواین برسین عزیزم⚘

بله هرکسی انتخابی داره و برای انتخابش تلاش میکنه حالا یا بهش میرسن یا نمیرسن

و این نرسیدنه تو بعضی آدما دور از جون شما تبدیل میشه ب عقده برای آروم کردن خودشون شروع میکنن ب توهین و فحاشی و بی احترامی و نظر دادن درمورد شاغلا

ب گفته خودشون میگن نیازی ندارن و شوهرشون براشون میریزه میپاشه و .... ولی نفر سومی ک میخونه کاملا متوجه میشه از عقده هاشون دارن میگن و اونچیزی ک وانمود میکنن نیستن...

خودمم شاغلم ولی راستش برام مهم نیست کی خانه داره و داره جیکار میکنه و بخودش میرسه یا ن و یا بچه هاشون چیکار مبکنن...سرگرم زندگی خودمم ن بقیه