2777
2789
عنوان

بس کنید دیگه😐اه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 43 پست
والا هرکسی هرجوری که صلاح بدونه و دوست داشته باشه زندگی می‌کنه من نمی‌فهمم چرا یه سریا جنگ دارن که م ...

والا میرین پول درمیارین خرج ماکه نمیکنین.🤣🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا برعکس.شاغلا عقده خودبرگ ببنی دارن

تا جایی ک من همیشه میبینم

معمولا میگن ماا ملکه هایی هستیم ک ظرف میشوریم

شاغلا فرسوده و فلان شده هستن

ما بالاسر بچه هامونیم

شاغلا نیستن

ما آرایشگاه میریم شاغلا نمیرن!

دیگه کم مونده سرشونو ببرن تو لحاف مردم

اگه واقعا ملکه و راضی باشن غصه بچه های شاغلارو نمیخورن ک

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
والا میرین پول درمیارین خرج ماکه نمیکنین.🤣🤣

والا من پرستاری خوندم ترجیح دادم نرم سرکار چون اذیت می‌شدم واقعا

بعد هر کی می‌رسه می‌گه وااای چرا نمیری

خب دوست ندارم راحتم ولم کن 😑😂

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

عقده س دیگه باید بریزن بیرون نمیتونن واضح بگن راضی نیستیم از شرایطمون مجبورن قشر مقابلو بکوبن 

هم خانه دار هم شاغل منظورم بود

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

سگ دو زدنو نگفتی😂

آره از الفاظ سگ دو و حمال و .... هم استفاده میکنن و براشون توهین نیست😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
تا جایی ک من همیشه میبینممعمولا میگن ماا ملکه هایی هستیم ک ظرف میشوریمشاغلا فرسوده و فلان شده هستنما ...

کی گفته!

هر دو گروه دارن زحمت می‌کشن 

هیچ کدوم نباید کار اون یکیو بی ارزش کنه 

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

تا جایی ک من همیشه میبینممعمولا میگن ماا ملکه هایی هستیم ک ظرف میشوریمشاغلا فرسوده و فلان شده هستنما ...

دقیقا😂😂

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻