2777
2789
باید بدونی خونه بالای دویست متر بزرگ به حساب میاداونی که شما میگی خیلی خیلی خیلی بزرگه عزیزمجای دیگه ...

از نظر من خونه هفصدمتری بزرگه

تاپیک زدین جنبه شنیدنشم داشته باشین

دلیل نمیشه افکار همه یکی باشه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه بچه های دبیرستانی و کوچولو هستناصلا درکی از هیچی ندارن

دقیقا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

استاتر عزیزم من برای بار اول پربازدید شدم میشه خودت و دوستات بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم کامنت بزارین هنرم دیده بشه😢😢بلد نیستم کسیو تگ کنم توروخدا ببخشید اینجا پیام گذاشتم بقران هدف بدی ندارم🫂

خوبه متوسط 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من نگفتم تو خونه ۷۰۰متری میشینممیگم از نظر من ۷۰۰تا به بالا خونه بزرگ محسوب میشه

اهان

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حالتون خوبه؟! کجا توهین کردم؟!خوب این یه موضوع عادیه که هر هرجا قیمت ملک ارزون باشه متراژ خونه ها با ...

دلیل نمیشه این چه طرز برخورده من کاملا مودبانه گفتم 

حالم که اصلا خوب نیست چون دارن برام یلدا میارن دوست ندارم برم پایین 

قیمت ملک کجا ارزونه گلم شما مکان بگو متری پایین ۵۰ تومن باشه 

هرجا خونه خریدن سخته 

واقعیت همینه خونه بالای ۴۰۰ ۵۰۰ متر بزرگ حساب میشه 

ها هرکجا که باشه 

دوستانی که متراژ فضایی میدین اصلا بزنین دیوار ببینین خونه سیصد متر به بالا میبینین آیا؟؟؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دوستمون میگه هفتصد کتر بزرگه

یعنی زیر بنای خونه پونصد متر باشه کوچیکه😐

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

دلیل نمیشه این چه طرز برخورده من کاملا مودبانه گفتم حالم که اصلا خوب نیست چون دارن برام یلدا میارن د ...

خونه ی بالای دویست متر بزرگ به حساب میاد عزیزم

حرف شما منطق پشتش نیست

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

دوستانی که متراژ فضایی میدین اصلا بزنین دیوار ببینین خونه سیصد متر به بالا میبینین آیا؟؟؟

دیگه اون مشکل ما نیست که تو دیوار نیست

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

دلیل نمیشه این چه طرز برخورده من کاملا مودبانه گفتم حالم که اصلا خوب نیست چون دارن برام یلدا میارن د ...

میشه بفرمایید دقیقا کجا بی ادبی کردم؟!

عزیزم اینکه حالت خوب نیس دلیل نمیشه بیای اینجا پرخاش کنی

محیط تبادل نظره، اگه تحمل هیچ نظر متفاوتی رو نداری خوب نیا