2777
2789
بعضیا چقدر نظرهای چرتی میدن😐از نظرشون خونه ی دویست سیصد متر زیر بنا کوچیکه😐هیچ جای دنیا به خونه ی ...

مگه  ندیدی  میگه  پونصد به  بالا🤣🤣🤣

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
😒

والا😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه ام ۱۴۰ متره واقعا خسته شدم هرچی جمع میکنم تمیز نمیشه البته خب وسایلم زیاده

والا منم همینطور

ویلای ما دویست متر زیر بناست

یعنی صد متر بالا صد متر پایین

بعد همش یه جاش میلنگه

بخوای جمع و جور کنی پدر آدم در میاد اکثرا شوهرم تمیز میکنه چون من واقعا نمیتونم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

۷۰۰متربه بالا

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

باورم نمیشه اومدید خونه مارو بزرگ فرض کردید 😐متوسطططط حداقل ۴۰۰ متر زیربنا بزرگ میشه

دیگه سبک زندگی و مدل ادم ها فرق داره

جایی که ما زندگی میکنیم همین اپارتمان دویست متری بالای سی، چهل میلیارد قیمتشه

معلومه که برای خیلی از ماها بزرگ محسوب میشه

مگه ندیدی میگه پونصد به بالا🤣🤣🤣

خیلی چرت و پرت میگن به عده😐🤦🏽‍♀️

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

ن بابا ت این گرونی هم بزرگه هم خوب مگه دیگ خانواده خ پر جمعیتی باشین

همون  دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفتصد متر زیربنا؟

الان  دیگه  همشون  تو  خونه  هزار  متری  میشینن🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا منم همینطورویلای ما دویست متر زیر بناستیعنی صد متر بالا صد متر پایینبعد همش یه جاش میلنگهبخوای ...

اره بخدا من دست چپم رو زدم‌ناقص کردم سر همین تمیز کاریا😄

حالا چپ دستم هستم بدبختی به شوهرم میگم خوبت شد دیگه کارا موند برای خودت 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
😐😂😂

تورو خدا میبینی چه چیزا میگن🤣🤣🤣🤣🤣شفای عاجل🤲🏻

هفتصد متر زیربنا؟

یواش  یواش  به  کاخ  نیاوران  میرسع🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفتصد متر زیربنا؟

اره دیگه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞