2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان یه سوال دارم ذهنیت اونها نزدیک تره به سوالم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 37 پست
هیچی واکنش نشون نده

بیشتر بحث ذهینت در گیرم کرده 

میخوام بدونم مثلا ملت چه فکری میکنن اینجور موقع ها 

گاهی میگم خب یه اتفاق عادیه 

گاهی فکر میکنم چقدر بد شده 

اخه بد تر اینکه طرف قطعا میفهنه من دیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهشم فکر نکن چون اون آقاس دیدگاهم عوض میشه ک چشم ناپاکی دوخته البته اگ مقیده اگ ن ک هیچ شاید براش عا ...

اتفاقا ادم مقیدیه با خودم میگفتم چقدر پسر خوب مودبیه 

اصلا حالم یجوریه 

تحت یه شرایطی مجبور سده بده 

الانم بعد برگشت میفهمه که من دیدم اینها رو 

حس خوبی از کارش نمیگیرم حتما منظور دار داده اگه مشکلی نداشته فلشش

نه ناگهان سوخته تو شهر خودشون درست نمیکردن 

اینم کلی دیتا داشته توش 

اینا هم بین اونها بودن 

دیگ سوخته نمیتونسته پاک کنه 

داده بودن یکم بررگردوندن 

به منم گفتن یه چک کن ببین اطلاعات چقدرش برگشته و اینها 

منم نگاه کردم و اونجا دیدم بین فایل ها 

برگرشتنی چون اونم چک میکنه میبینه که همون اول اون فیلما برگشته و قطعا من دیدم 

ببین برام پیش اومد پسر جاریم که جوونه خونه ما خوابیده رود ما سفر بودیم فلش رو جا گذاشته بود و من نمیدونستم و دیدم فیلم روشه به همسرم نگفتم و گذاشتم پای جوونیش و اینکه واقعا به من مربوط نیست و دیدگاه هم عوض نشد

اینکه در مورد کسی اتفاقی با یک حقیقتی مواجه بشیم یا طی یک فرایند تدریجی و... فرق چندانی نداره.

قطعا کسی که احتمال بدم چشمش به هر تصویری می‌خوره و تقوا و پرهیزی از محتوای ضداخلاقی نداره، حداقل به عنوان دوست، قرین و معاشر فرارش نمی‌دم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.