2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون خسیس بودش

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 46 پست
با عقل و قلب تصمیم بگیر اگه میخوای خوشبختشی

فکر کن قرار اول مارو برد ابشار بلال گرفت خورد منم ذرت مکزیکی به مامانم دوبار تعارف زد مامانم گفت هیچی دیگ اصرار نکرد و چیزی نگرفت طبق سلیقه خودش 

بعد اصلا ب من نمیگه بریم کافه یا رستوران 

میگه بیرون رفتنی بگو بیام ببینمت فکر کن گفتم نمیام  

یا گفت بیا بریم خرید واسه من ب سلیقه تو گفتم خانواده نمیزارن گفت بگو میریم فلانجا دور دور آی یه کلمه نگفت مثلا بگو میریم بیرون شام حرف بزنیم یا ....

چی بگم دوستش داشتم تو رویا باهاش رقصیدم میخواستم بله بگم ولی دیدم معرفمم گفت اره خسیسن سفتن  بعد توجه کردم دیدم راست میگه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم باید ببینی که چقدر برات این خصلت مهم و اینکه اگه کلی خصوصیات خوب دیگ داره و برات این خصلت زیاد مهم نیست میتونی نادیده بگیری اگه آپشن های دیگ ای داره. ولی من خودن بشخصه مرد خسیس نمیتونم تحمل کنم حالا هرچقدر هم خوب باشه همه چیزش

دو دسته اند یک دسته برای خودشون خرج میکنن یک دسته برای خودشون هم نمیکنن بهرحال هر دو دس ...

برلی زنش خرج کنه دیگرون مهم نیست 

میگم ک الان بالا گفتم رفتیم بیرون چجور بو 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم باید ببینی که چقدر برات این خصلت مهم و اینکه اگه کلی خصوصیات خوب دیگ داره و برات این خصلت زیاد ...

منم بدم میاد الان ببین تعریف کردم بالا بیرون رفتنمونو 

فکر کن قرار اول مارو برد ابشار بلال گرفت خورد منم ذرت مکزیکی به مامانم دوبار تعارف زد مامانم گفت هیچ ...

ببین جایی که میخواد ببرتت رستوران گرون میبره یانه میبره یه جای ارزون یا اصلا درحد یه آب میوه تو ماشین 

ولی همین که نبرده شاپ بیرون مشخصه خسیس

منم دقیقا با یه پسری آشنا شدم فقط میگفت هرجا خواستی میبرمت و میرسونت اما یک بار هم تعارف نزد بریم شا ...

دوست پسر با ازدواج فرق داره این دوست دخترو فکر نکنم اب معدنیم بگیره وقتی با کسی ک قصدش ازدواجه با مادرشم هست اینطور میکنه

فکر کن قرار اول مارو برد ابشار بلال گرفت خورد منم ذرت مکزیکی به مامانم دوبار تعارف زد مامانم گفت هیچ ...

عزیزم احساسی اصلا تصمیم نگیر خوب فکر کن مسئله یک عمر زندگی دوست داشتن بد یه مدت عادی میشه اخلاق مهم ببین میتونی با همچین مردی زندگی کنی یانه . اگه دختر خونگی هستی که سالی یبارم نمیره بیرون و خرج خودش نمیکنه که مشکلی پیش نمیاد اما اگ دختر لارجی هستی  اهل تفریح و مسافرت بیرون و ریخت پاش فکر نمی‌کنم بتونی باش کنار بیای