2777
2789

من ۱۰ و ۱۶ ام اقدام داشتم 

۱۹ ام ازم لکه بینی اومد و قطع شد 

تو نت گفت ک لانه گذینی بوده 

خوشحال شدم 

حالا ۵ روز پیشباید پریود میشدم نشدم 

ک فهمیدم حاملم 

ولی دیشب درد قاعدگی داشتم 

هی تا صبح لای پام خیس می‌شد 

هی دستمال دستم بود 

ک خوابیدم رفتم دسشویی دیدم خبری از خون نیست 

خیالم راحت شد 

ولی ۵ دقیقه بعد ازم ترشحات خونی کمرنگ تر از پریود اومد 

دو ساعته دارم گریه میکنم 

جرئت ندارم برم دسشویی😔😭

کسی مثل من بوده؟

مامانم میگفت وقتی حامله بود تا ۳‌ماه لکه بینی داشته 

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاده.صب هم بی بی چک زدم منفی بود.خواستم بپرسم چ قرصی بخورم که زود تر پریود شم و اگه چیزی هم هست دفع شه بره؟

اصن ممکنه باردار باشم و بی بی چک اشتباه باشه؟

باید بری سونو اگه ساک خارج رحم نباشه بهت شیاف میدن

ولی درکل استراحت باش 

ناراحتم نباش ژنت اینجوریه

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاد ...

باید یه هفته عقب بندازی ک بیبی چک درست نشون بده 

شما یه چایی زعفرون درست کن 

توش زنجبیل و دارچین و زردچوبه بریز 

قاطی کن بخور 

عزیزم آروم باش خدا بخواد بمونه میمونه نخواد هم نه هیچ کس هم کاری ازش برنمیاد ..منم شرایط شمام ..دیشب رفتم سونو ..گفت بهت شیاف نمیدم چون هنوز جنینی نیست فعلا ساک ..اگه قرار باشه بمونه که میمونه اگه هم نه اختلال ژنتیکی باعث دفعش شده .. من پذیرفتم ..به هر حال اختلال ژنتیکی و یا خدایی ناکرده هر مشکلی هست الان خودش نشون بده که بهتره..ولی در کل ان شاالله هم برای شما بمونه هم من 😊🤲

دعا میکنین برام که خدا یه نی نی نازنازی بهم بده