2777
2789

سلام 

کنکوری های ۱۴۰۴ تونستین سوابق تحصیلیتون رو تایید کنید؟

من هر چقدر میکنم سایت بالا نمیاد از یه مرحله به بعد

تو کافی نت انجام دادید؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

من کنکور ثبت نام کردم و دوازدهمم ، گفتن یه معدل خودت بگو برات ثبت کنن قبل کنکور ویرایش بزن

در حالی که میخوام یازدهمو ترمیم کنم و دوازدهمو نهایی بدم‌

من وضعیتم چیه؟

اصلا نمیدونم چیکار کنم! تایید سوابقو بزارم کجای دلم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله ظهر خودم با گوشی تایید کردم

چطوری؟ میشه توضیح؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بله ظهر خودم با گوشی تایید کردم

برای من مرحله پرداخت رو نمیاره علتش رو نمیدونم

من کنکور ثبت نام کردم و دوازدهمم ، گفتن یه معدل خودت بگو برات ثبت کنن قبل کنکور ویرایش بزندر حالی که ...

ببین اینی که تو میگی مربوط به ثبت نام کنکوره 

من تو تاییدیه موندم ..

ببین اینی که تو میگی مربوط به ثبت نام کنکوره من تو تاییدیه موندم ..

خب مگه همزمان با ثبت نام نبوده؟

الان منم تایید نکردم باید چیکار کنم؟

خب مگه همزمان با ثبت نام نبوده؟الان منم تایید نکردم باید چیکار کنم؟

نه این جداست

من کنکور ثبت نام کردم و دوازدهمم ، گفتن یه معدل خودت بگو برات ثبت کنن قبل کنکور ویرایش بزندر حالی که ...

یه معدل خودت بزن من سال اول یه معدل فرمالیته زدم بعدش فرصت ویرایش میدن بعد امتحانات

برای تایید سوابق تحصیلی هم میتونی از طریق مای مدیو بری هم از طریق مای سنجش

وقتی که ثبت نام میکنی برای کنکور سراسری بعد کنارش قسمت مشاهده سوابق تحصیلی داره اونو برو و مراحلش رو انجام بده سوابق تایید میشه

خب مگه همزمان با ثبت نام نبوده؟الان منم تایید نکردم باید چیکار کنم؟

ببین از طریق مای سنجش هم میشه من فکر کردم یازدهم نهایی نبوده

بعد ثبت نام کنکورت دوباره برو قسمت ثبت نام در آزمون کنار  کنکوری که شرکت کردی نوشته نمایش سوابق تحصیلی بعدش مراحلشو انجام بده تایید میشه سوابقت 

یه معدل خودت بزن من سال اول یه معدل فرمالیته زدم بعدش فرصت ویرایش میدن بعد امتحاناتبرای تایید سوابق ...

ببخشید من پشتم بعد یادمه تابستون بود ی بود رفتیم ی تایید سوابق زدیم 50 تومنم دادیم حتی
الان دوباره باید تایید کنیم؟
برا ثبت نام معدلمواز خودم زدم معدله کلو باید بزنم فقط؟ یازدهمو دوازدهم ترمیم باید بکنم چجوریه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

ببخشید من پشتم بعد یادمه تابستون بود ی بود رفتیم ی تایید سوابق زدیم 50 تومنم دادیم حتی الان دوباره ب ...

بازم دوباره باید تایید کنی اینبار ۷۰ تومن میخوان

برا معدل هم نگران نباش چون دوباره فرصت ویرایش میدن حالا معدل دیپلمتو دقیق وارد کن برا اطمینان 

یه معدل خودت بزن من سال اول یه معدل فرمالیته زدم بعدش فرصت ویرایش میدن بعد امتحاناتبرای تایید سوابق ...

یعنی بزارم خرداد که نهاییارو و ترمیمارو دادم برم تایید کنم سوابقو؟

الان اینکارو نکنم؟

بخدا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم