2777
2789

به حساب خودم ۶هفته بودم ک رفتم واسه ساک بارداری ولی سونو کرد گفت پنج هفته ای الان به حساب خودم هفته دیگه میشم ۸هفته برم سونو قلب؟؟یا یک هفته دیر تر برم؟؟؟

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاده.صب هم بی بی چک زدم منفی بود.خواستم بپرسم چ قرصی بخورم که زود تر پریود شم و اگه چیزی هم هست دفع شه بره؟

لقاح دیر تر بوده 

هفت هفته به بعد برو به حساب سونو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاد ...

گل گاو زبان دم‌کن بخور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الان به حساب دکترم ک حساب کرد ۷هفته شدم ولی اون هفته سونو یه هفته کوچیک تر نشون داد

انقدر حالا تا اخرش کم و زیاد میشه 

هفته دیگه وسطاش برو سونو