2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان داشتم ولی نمیدونم بازم دارم یانه یک ماهه شدیدمیریزه

یه چکاپ کن

تحرک داشته باش

حواست به چیزایی که میخوری هم باشه

شامپوت رو عوض نکردی که به سرت نساخته باشه؟

چیز جدید به موهات نزدی؟

یعنی میگی میتونه بخاطرتنبلی تخمدان باشه؟پریودام منظمه ازکجابدونم تنبلی دارم

تنبلی تخمدان در حالت خیییلی شدیدش نظم پریود رو میریزه بهم وگرنه با سایر علائم مثه موی کم‌پشت و نازک،چاقی شکمی،موی زائد،سخت وزن کم‌کردن و…تشخیص داده میشه، دقیق‌تر هم با سونوگرافی.

تنبلی تخمدان در حالت خیییلی شدیدش نظم پریود رو میریزه بهم وگرنه با سایر علائم مثه موی کم‌پشت و نازک، ...

فقط ریزش مو رو دارم بقیه منظمه .ممنونم ازت💚 خوبه که اینجا از دانسته ها وتجربه های بقیه استفاده میکنیم مطمئن شدم بایدبرم دکتر.

فقط ریزش مو رو دارم بقیه منظمه .ممنونم ازت💚 خوبه که اینجا از دانسته ها وتجربه های بقیه استفاده میکن ...

فدا عزیزم🌺

من خودم تنبلی تخمدان دارم، نمیدونستم وقتی که برای چکاپ قبل از بارداری رفتم دکتر متوجه شدم. صرفا با تغییر سبک زندگی(اعم از تغذیه و تحرک)کنترلش کردم به راحتی هم باردار شدم.

فدا عزیزم🌺من خودم تنبلی تخمدان دارم، نمیدونستم وقتی که برای چکاپ قبل از بارداری رفتم دکتر متوجه شدم ...

یعنی میگی بدون دکترهم قابل درمانه؟چکاراکردی بگو منم انجامش بدم عزیزم