2777
2789

لطفا اگر بدتون میاد نخونین

از ۲ روز پیش تا الان ۱۰۰ تا تاپیک زدم 

۲ روز پیش حالت یبوست گرفته بودم هر چی زور میزردم فقط گاز معده میومد و درد مقعد خیلی شدید و حس مدفوع داشتم زدم نت گفت چون فقط گاز میاد خطرناکه

همون روز و روز بعدش یکم دفع مدفوع داشتم دیروز یکم دفع داشتم بعد که نگاه کردم انگار ۳،۴ تا قطره خون حالت زرشکی رنگ(از دست و.. هم خون میادخونم همین رنگیه) روشه بعد پریودم هستم مثلا دیروز روز سوم پریودم بود دست زدم به مقعدم هیچ خونی بهش نبود امروز دوباره رفتم سرویس بهداشتی ۲ تا جا از مدفوعم حالت قرمز بود یکیشو آب گرفتم روش پوست گوجه بود اونیکی رو تا اومدم آب بگیره رفت تو چاه حالا میگم نکنه اونم خون بوده باشه

اصلا اون خون دیروز مال پریود بوده یا مال مدفوع بوده

اینم بگم امروز دیگه مدفوعم کامل اومد اما موقع مدفوع زیر دلم و مقعد و... تیر کشید خیلی

توی مدفوعم یه چیزی حالت مخاطم هست که اینو قبلا ام بعضی وقتا داشتم

به نظرتون وسواس فکری گرفتم یا خطرناکه باید برم دکتر

اون خونه چی بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی یعنی الان نیازی نیست برم دکتر؟

نه عزیزم

اما اگر این نفخ داشتن و یبوست ادامه پیدا کرد برید دکتر

از سبزیجات زیاد استفاده کنید و وقتی یبوست دارید زور نزنید اینجوری باعث میشه از مقعد خون بیاد

مثلا شما الان خوب شدید خداروشکر اما اگر دیدید باز تو ماه چندبار یبوست گرفتی و این یبوست طولانی شد به ...

آهان مرسی لطف کردین میشه لطفا جواب اون سوال بالاییمم بدین اگر میدونین؟

ممکنه واقعا رگه خون بوده باشه بخاطر یبوست و دفع موفوع سفت شقاق گرفته باشی یا همورویید داخلی. اگر تکرار شد برو دکتر. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ممکنه واقعا رگه خون بوده باشه بخاطر یبوست و دفع موفوع سفت شقاق گرفته باشی یا همورویید داخلی. اگر تکر ...

یعنی اصلا احتمال نداره مال پریودم باشه؟

بعد اگر رگ خونی بوده نباید مقعدم یکم خونی میشده؟

ممکنه خدایی نکرده سرطانی چیزی باشه؟

نه عزیزم اونا خیلی شایعترن احتمال شقاق و همورویید خیلی بیشتره.

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
یعنی اصلا احتمال نداره مال پریودم باشه؟بعد اگر رگ خونی بوده نباید مقعدم یکم خونی میشده؟

شاید باشه مال پریود خب بعدا چک کن دوباره رفتی سرویس. حالا اینقدر نگران نباش. نتیجا سرچ کردن تو گوگل فقط نگرانیه 

شاید باشه مال پریود خب بعدا چک کن دوباره رفتی سرویس. حالا اینقدر نگران نباش. نتیجا سرچ کردن تو گوگل ...

دفعه های بعدی چیزی نبود فقط یه دفعه یه پوست گوجه بود ولی باز اون تیکه دیگرو ندیدم چی بود

بله متاسفانه ولی نمیتونم خودمو کنترل کنم هر بار سرچ میکنم

بازم ممنون بابت زمانی که گذاشتین