2777
2789

کسایی که خوششون نمیاد نیان❣

خودم هم میگم

تو کلاس زبان همه بچه هامون لباس های شیک و به روز میپوشیدن خانواده پولداری هستیم ولی مامانم فقط به فکر پسرشه یه لباس بچه گونه از مد افتاده پوشیدم و بهم گفتن تو خیلی بچه ای اسکل

بعد مجبور بودم عطر خرابی رو که داشتم بزنم بهم گفتن اه اه چه بوی عطری میاد خفه شدیم

بعد سالها هنوز یادمه😭💔

منم مامانم برای این که خواهرش رو خوشحال کنه و بخندونه منو مسخره میکرد مثلا می‌گفت موهات رنگ زنگ زدس وای چ لاغری حالم بد شد :)))

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسی یکی از اقوام بود 

فکر کنم سوم راهنمایی بودم

همه با لباسای زرق و برق دار اومده بودن و من یه مانتو زشت قهوه‌ای انگار پیرزنا نشسته بودم همه بهم می‌خندیدن

البته وضع مالیمون خوب نبود ولی خب خیلی بد بود

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

اونایی ک پولدارن خب چرا نباید خرج خودشون کنن؟پس میخان چیکار کنن پولو 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

مامانم برام خرج نکرد هیچوقت فکر به فکر پسرش بود و هست

بخا ازش

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن