گوشت میشوری میذاری ی بار تو فابلمه ی دونه پیاز هم خورد کن ده دقیقه بجوشه خونابه کف میاد رو و قابلمه خالی میکنی گوشتا باز با اب گرم بشور این کار واسع گرفتن بوی زحم گوشت هس اگه بو واست مهم نبس نکن سپس باز با اب گرم بذار روی گاز بپزه نیم پز ک شد سپس ی پیاز بزرگ خورد کن تف بده کمزردچوبه و ادویه زعفران بزن به سس و با گوشت مخلوط کن بذار کامل بپزه ده دقیقه به سرو غذا ی کم پودر لبمو بزن به گوشت و زیر غذا خاموش کن ک تلخ نشه و حسابی خوشمزه میشع ما با این سبک هر سال تاسوعا نذری مامانم میپزیم و طعم نذری شهره شهر هس و بی دعوت بیش از هزار نفر آدم به عشق این جلو گوشت میان امتحان کن ما واسه مصرف خودمون رب نمیزنیم ولی واس مهمان میزنیم