2777
2789

من امسال اولین سالمه که خونه خودمم پارسال که نامزد بودیم خانواده شوهرم هیییییچ کاری نکردن شوهرم خودش تنهایی برام یلدایی اورد اونم یه لباس و جوراب

امسالم یه زنگ نزد تعارف کنه میگه ما اینجور چیزایی رو رسم نداریم یعنی حسرت همه چی به دلم گذاشت این زن

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تازه عروس نیستم ولی امشب خونهٔ مادرشوهر دعوتیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خب دیگه پس اه و ناله نداره

خب فکر کن تازه عروس باشی بعد خانواده خودت سنگ تموم بذارن اونوقت خانواده شوهر  اصلا براشون اهمیتی نداره

من تایم نامزدیم کوتاه بود

مادرشوهرم بدون اینکه زنگی بزنه عید قربان ۵۰۰ تومن پول و مرغ خريد آورد خونمون

مامانمم خونه نبود

خیلی از رفتارش ناراحت شد گف این چ طرز برخورده.

بازم من اهمیت ندادم گفتم اشکال نداره

الان برای جاریم داره یلدایی میبره یک ماهه داره برنامه ریزی میکنه همش زنگ میزنه به مادر جاریم هماهنگ میکنه

با خودم میگم یعنی من ارزش نداشتم که اینجوری کرد باهام

اونوقت برای یلدایی جاریم خواهرشوهرامم دارن میرن اونوقت عید قربان ک بود گفتن یه عید کوچیکه ک مامان میبره

من تایم نامزدیم کوتاه بودمادرشوهرم بدون اینکه زنگی بزنه عید قربان ۵۰۰ تومن پول و مرغ خريد آورد خونمو ...

خدا لعنتشون کنه که اینطوری فرق و توفیق میذارن

شوهرم منم اصلا عین خیالش نیس

خدا لعنتشون کنه که اینطوری فرق و توفیق میذارنشوهرم منم اصلا عین خیالش نیس

باز شوهرم رفت بهشون گف ک چرا اینجوری فرق میذارین

اما اونا گفتن وااا تب اون عروسی کرد دیگههه

اونوقت بحث جاریم ک میشه میگه وظیفس

چطوری عیدی منو آوردنی نتونستی عین آدم بیاری نمیگی وظیفس

برای اون یکی میگی وظیفس

البته مشخصه دردش از چیه

من غریبم جاریم فامیلشونه

نمیبخشمشون هیچکدومو

شوهرمم جدیدا اذیتم میکنه بعضی وقتا ک از دستش خسته میشم دلم میخواد خودمو بکشم

باز شوهرم رفت بهشون گف ک چرا اینجوری فرق میذاریناما اونا گفتن وااا تب اون عروسی کرد دیگهههاونوقت بحث ...

واگذارشون کن به خدا

منم مادرشوهرم هیییچ کاری برام نکرد هیچ کاری باورت میشه حتی شبی که میخواشتم بیام خونه خودم  بزور اومد عروسی که نگرفتن بعدش ۲۰۰ میلیون داد زانوهاشو عمل کرد 

واگذارشون کن به خدامنم مادرشوهرم هیییچ کاری برام نکرد هیچ کاری باورت میشه حتی شبی که میخواشتم بیام خ ...

الهی میدونم بعضی چیزا تو دل آدم همیشه میمونه مثل عروسی

خدا خودش بالاخره جای حق نشسته یروز تاوان این دل شکستناشونو میدن عزیزم

عروسی منو پدرشوهرم گرفت. انصافا خیلی مرد خوبیه خدا خیرش بده هرکاری درتوانش باشه انجام میده اما مادرشوهرم خیلی اذیت میکنه و حسوده . بعضی رفتارا و حرفاش اذیتم میکنه اما خودمو میزنم ب نشنیدن.