2777
2789

دلم گرفته حالم خیلی بده شد .کاشکی الان خونه خودمون بودم .باز مادر شوهرم میگه جاریت گفته بهش نگم تا روحیت خراب نشه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم یک جوری شدم .

ساده ای دیگه اون دقیقا گفته که یجوری بشی اگه دیدیش بهش تبریک بگو اگه بازم مادرشوهرش از این جور قیاس ها کرد بگو دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ایشالا سری بعد میشه بهش بگو ترو خدا برای چیزای کوچیک خودت و ناراحت نکنه 😅

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

جاری بنده خدات گفته نگو بهش روحیش خراب نشه بعد این صاف آمده گذاشته کف دست تو 😐😐😐😐😐

ببین گواهی نامه رو همه میگیرن در نهایت ، فقط مساله زمانه ، یکی بار اول ، یکی بار سوم ، یکی بار هفتم . مهم نیست چون فقط یه بار توی زندگیت قراره این کار رو بکنی . کوتاه نیا ، نا امید نشو ، تمرین کن و امتحان بده تا بگیریش . وقتی گرفتی دیگه تمومه ، برای هیچ کس هم توی خیابون مهم نیست شما که پشت فرمونی چند بار امتحان دادی تا قبول شدی ، فقط مهم خوب رانندگی کردنته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
جاری بنده خدات گفته نگو بهش روحیش خراب نشه بعد این صاف آمده گذاشته کف دست تو 😐😐😐😐😐ببین گواهی نا ...

اره مادرشوهرم گفت گفته بهش نگو روحیش خراب میشه .منم راستش قیافم عوض شد کلا .ولی امشب می‌خوام بهش تبریک بگم فک کنه ناراحتم

اره مادرشوهرم گفت گفته بهش نگو روحیش خراب میشه .منم راستش قیافم عوض شد کلا .ولی امشب می‌خوام بهش تبر ...

چند بار امتحان شهری رو دادی ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
۱۱بار

هول میشی یا مسلط نیستی هنوز به رانندگی . مثلا خاموش میکنی و این چیزا ؟

هول میشم .پارک دوبل

ببین هر هفته برو امتحان بده ، به کسی هم نگو که نخوای استرس حرف بقیه رو داشته باشی . توی هفته هم اگه تونستی با پدرت یا شوهرت برو تمرین یا جلسه اضافه بردار با ماشین آموزشگاه . مطمئن باش از پسش برمیای و گواهینامت رو میگیری