2777
2789

نوزاد ۵ماهه من از ارتفاع یک متری از روی تابش افتاد روی فرش، بعد افتادن گریه کرد و بعد شیر خورد و خوابید بعد یک ساعت بیدار شد و سرحال بود و شیر خورد و تا دو ساعت که الان گذشته استفراغ و تب و خواب آلودگی نداشت فقط کمی بیقراری می‌کرد که البته قبل افتادن هم بی قرار بود آیا نیازه به دکتر ببریم و از سرش عکس بگیریم و از طرفی قبلا هم از سرش سی تی گرفتیم به خاطر همین از اشعه اش میترسم آیا میتونم از سرش سونو بگیرم تا خیالم راحت شود و من از آینده اش میترسم؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببر خیالت راحت بشه ان شاالله که چیزی نیست 

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

آخه قبلا هم از بغل جاریم افتاد روی زمین البته از ارتفاع کم اون موقع بردم دکتر از سرش سی تی اسکن گرفتن ولی متخصص‌معز و اعصاب گفت اشتباه کردی سی تی گرفتی اگه استفراغ نداشت و خواب آلود نبود اشکال نداره اگه ببرم دکتر باز میخوان اینا رو بگن