2777
2789
عنوان

یک عدد شاغل هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 23 پست
آره معلمی کلا باید عتشق باشی البته انصافا حقوق ما با توجه به تعطیلات نسبتا خوب هستشما هم موفق باشید

خوبه که راضی اید. من نارحت میشم فیش مادرمو میبینم. از وقتی دو ساله بودم معلم نهضت بود و توی روستاها... بعدشم استخدام شده....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متشخص چی ... اصلا حس تشخیص نمیکنم باباضمن اینکه توهین نکردم

چرا توهین کردی خانه داری شغل مادرای ماست و برای زحمتی که میکشه باید دستشو بوسید 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
منم خیلی دوست داشتم شاغل باشم اما حیف که کار پیدا نکردم واینکه شوهرم نمیزاره هرجایی کار کنم...واقعا ...

من روزهای تعطیل حتی احساس میکنم که روحیه م خوب نیست روزهای کاری هیجان دارم... ایشالا به مرادتون برسین

چرا توهین کردی خانه داری شغل مادرای ماست و برای زحمتی که میکشه باید دستشو بوسید

میدونین راستش... من از این مراحل مزخرف پز و توهین و پرستیژ شغل و وکالت و اینا بیزارم و عبور کردم بابامجان... سن و سالی از ما گذشت. روحیه م اما تغییر نکرد توی این سالها. هرگز نتونستم بشینم خونه حتی با نوزاد. حتی وقتی توی بارداری دو هفته استراحت مطلق داد. برام مثل فحش بود. نخوابیدم پاشدم رفتم...هیچ وقت درک نمیکنم چطور کسی می‌تونه بمونه توی چهار دیواری. یه خاله دارم که شوهرش فوت شده و پنجاه سالشه همش تحریکش میکنم مغازه بزن

انسان های قانعی هم هستن به شدت خانه دارها. یعنی به پولی که شوهر میده چطور قانعن آخه. من هرگز نتونستم. من هی میگم دو تا رو بکنم چهارتا. برای بازنشستگیم حتی طرح شغل ریختم