2777
2789
عنوان

یک عدد شاغل هستم

120 بازدید | 23 پست

من سیزده ساله شاغلم. علت اینکه شغلمو حفظ کردم اینه که بدون شغل حوصله م سر می‌ره و افسردگی میگیرم. ولی خیلی خوشحالم که کارمند نیستم (وکیلم من). درآمد کارمندی برام نمیصرفید. مامانم کارمنده میبینم چطوره‌. خیلی ستمه که هر روز از هشت صبح بری تا دو. من یه روزایی که خسته م می‌خوابم تا ظهر. یه روزی هم در ماه مثلا شده پنج صبح پاشم بزنم به جاده که برم جلسه شهرستان. عاشق شغلم نیستم. شغل روحیات لطیف و زنونه منو تا حدی خشن کرد. ولی باعث نمیشه کناره گیری کنمو درآمد شغلم خوبه و طلا و ملک و ماشین خریدم ولی تا حدی صرفه جویی میکنم و با برنامه ریزی خرج میکنم و یه چیزهایی رو هم حذف میکنم. بیشتر از پس انداز لذت میبرم تا خرج کردن. خونه داری خیلی واقعا کسل کننده ست. همیشه برای سوال بوده و هست که چرا خونه دارها افسردگی نمیگیرن. واقعا هییییچ لذتی نداره شام و ناهار و ظرف شستن. من هفته ای چهار روز غذا میپزم بقیه شو یا بیرون میخوریم یا غذای روز قبل. بچه رو تا حالا مهد ندادم. شریکی با شوهر و مادر و هفته ای یه روز با کمک خاله و زندایی نگه میداریم و گاهی هم میبرمش سر کار. موندم سه ساله بشه بدم مهد. اگه کارمند بودم بعد از بچه دلم نمیومد هر روز بذارمش برم. نتیجه گیری اینکه کارمندی و خانه داری هیچ کدوم رو نمی‌پسندم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتیجه این هست که هر کسی یه مدلی هست و یک شغلی دوست داره همه چیز به انتظارات ما بستگی داره 

من معلم یک ظهر خونم هستم تعطیلی هام تعطیل هستم شاگردامم خیلییی دوست دارم و از شغلم لذت می برم کارمند دولت هم هستم کار خونه برام کسالت آور هست

به نظرم همه چیز بستگی به شخصیت و انتظارات آدم داره

نتیجه این هست که هر کسی یه مدلی هست و یک شغلی دوست داره همه چیز به انتظارات ما بستگی داره من معلم یک ...

خیلی خوبه. تازه مثل وکلا زنگ خور دایمی هم ندارید. فقط حقوق کارمندی منو تحریک نمیکنه. مامانم معلمه

خیلی خوبه. تازه مثل وکلا زنگ خور دایمی هم ندارید. فقط حقوق کارمندی منو تحریک نمیکنه. مامانم معلمه

آره معلمی کلا باید عتشق باشی البته انصافا حقوق ما با توجه به تعطیلات نسبتا خوب هست

شما هم موفق باشید