2777
2789

دوماه جداشدیم چون اعتیاد به شیشه داشت بااینکه خیلی دوسش داشتم ولی چون توهم میزدهرچقدرم دادم کمپ درست نشد مجیورشدم جدابشم چون نمیتونست خرجی بده چاقومیزاشت توجیبش توخونه می‌گشت میگفت پلیسا دنبالمن ازپشت بوم صدای قدم میبادطلاهامومیدوزدیدو...ی بچه یکساله هم داریم حالا من درمقابل نگرفتن مهریه ونفقه گفتم بچه رو نبین جون خطرناک حالا دوشب پیام میده التماس دلم برای بچه تنگ شده ببینمش منم گفتم نه بیای ببینی بچه هوایی میشه بزار  نبینه کلا تورو نشناسه هروقت درست شدی خوب شدی بیاکلا ببرش ولی تاوقتی شرایط نداری نمیخواد ببینی میترسم بچه ام باهاش رفت وامد کنه بشه لنگ اون کاردرستی کردم ؟سیگارمیکشه کلا خانواده درستی هم نداره مطمئنم بچه ام باهاشون رفت وامد کنه بی ادب میشه آینده اش خراب میشه مثل اونامعتادمیشه کارم درسته نبردم ببینه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دوستی داشتم باباش معتاد بود میگفت بابام شبا که مواد میزنه خیلی ترسناک‌مبشه

میگفت داد و بیداد میکرد که ماموران خدا اومدن سراغم...😓یا میگفت جن ها دارن از دیوار عبور میکنن یا برام دختر اوردن و ...🤦

یاد بچگی خودم افتادم هرچقدر بابام التماس کرد مامانم منو نداد به بابام آخرشم توی مدرسه بودم زنگ آخر ب ...

شماواکنشت چی بود پدرتو دوست داشتی اخربرگشتی پیش مادرت یاپدرت

چقدر بد کرده به خودش همسر سابقتون

به ماهم بدکرد دارم جون میدم ازدلتنگی برای شوهرم برای خونه ام بچه ام که بی پدر شد خیلی دوسش دارم ولی درست بشو نیست ۷سال عمرمو گذاشتم درست نشد که نشد