2777
2789
عنوان

اگر مردی زن دوم بگیره حق طلاق با زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست
بله قانون طرف زنه

شکرررر

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر با حکم دادگاه باشه کاری نمیتونی کنی ولی اگر اثبات بشه بدون رضایت شما یا حکم دادگاه ازدواج مجدد ک ...

یعنی چی با حکم دادگاه؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من و شوهرم از هم جداییم کلاولی طلاق نگرفتم ازش، راضی ب طلاق نمیشهمیگم اگ بخواد زن بگیره من میتونم کا ...

در این شرایط فک نکنم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
آره اگه با اجازه زن اول نباشه حق طلاق با مهریه ونفقه کامل داره

جوونم🫠

من راجبش خوندممیگن نهایتش اینه دادگاه به زن اول میگی میتونی طلاق بگیری یا رضایت بده که اگه مرد راضی ...

وای خدا لعنت کنه اینا رو🥲💔

من و شوهرم از هم جداییم کلاولی طلاق نگرفتم ازش، راضی ب طلاق نمیشهمیگم اگ بخواد زن بگیره من میتونم کا ...

آره وقتی با رضایت شما نباشه می توان طلاق گرفت

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

اگه بتونه برگه عدم‌تمکین بگیره از دادگاه بله میتونه ولی در غیر این صورت هر گونه ازدواجی مجوز طلاق می ...

واای حق عدم تمکین رو داره لامصب🥲💔 چون پیشش نیستم

میتونه طلاق بگیرهاما مردبرای ازدواج دوم اجازه از زن اول باید بگیره چطور مخفیانه زن گرفته طرف؟!

هنوز زن نگرفته😂 من صحنه سازی میکنم

اگه عدم تمکین بگیره راحت زن دوم می‌گیره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
وای خدا لعنت کنه اینا رو🥲💔

متاسفانه قانون رو مردا نوشتن

فقط زن اول اگه رضایت نده مرد نمیتونه ازدواجش رو ثبت کنه 

که برای این موضوع میره دادگاه

دادگاه هم به زن اول میگه یا اجازه بده یا طلاق بگیر

که اگه مرد بگه طلاق نمیدم دادگاه اجازه ی زن اول رو میگیره با توافق

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.