2777
2789
عنوان

خانوما برای شب یلدا

111 بازدید | 13 پست

فردا میخوان برام یلدایی بیارن  نامزد کردم شیرینی هم بگیریم یا نه؟ خانواده نامزدمم شیرینی میارن 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مبارکت باشه،خودتون شیرینی و میوه بگیرید حتما سفره یلدایی هم تزئین،کنید،از کادو و میوه هایی که ...

باشه عزیزم قراره همین کارو بکنیم 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

حتما بگیرید اصلا درک نمیکنم اینایی رو ک منتظر شیرینی مهمونن شاید طرف نیاره

نامزد بودم هروقت خونه خانواده شوهرمومیرفتیم قشنگ معلوم بود منتظر شیرینی اوردن ما بودن همونو باز میکردن میگرفتن جلو خودمون بنظرم خیلی زشت بود کارشون درحالی ک ماهمیشه شیرینی میخریدیم وقنی میخواستن بیان تو بله برون ما چند تا جعبه شیرینی خریدیم پذیرایی کردیم چند دور بعد خودشون ناپلونی اورده بود شوهرم برا من بود خواهر شوهر عفریتم خود سرانه پرو پرو بازش کرد گرفت جلو مهموناش اونموتموم شد ینی قشنگ 4تا پامت بزرگ شیرینی خوردن د خو پذیرایی یباره اینا اینقدر گرفتن تا تموم بشه کثافط چشم دنبال ناپلونی بود😕😕😕کسی نریزه سرم خواهرشوهرا نریزید سرم ما 4برابر اونا شیرینی گرفته بودیم همیهش دستمون به زیاده ک اضاف بیاد علنا 4و5بار هی برمیداشت خواهر شوهرم شیرینی میگرفت جلو خودشون تا تموم بشه پاکتا من ناپلونی میخواستم خاک تو سرشون😕😕😕😕

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حتما بگیرید اصلا درک نمیکنم اینایی رو ک منتظر شیرینی مهمونن شاید طرف نیارهنامزد بودم هروقت خونه خانو ...

ما منتظر شیرینی طرف نبودیم! فقط سوال بود پرسیدم نمیدونستم بخیریم یا نه عجبااااا

حتما بگیرید اصلا درک نمیکنم اینایی رو ک منتظر شیرینی مهمونن شاید طرف نیارهنامزد بودم هروقت خونه خانو ...

میتونستی بعدا به شوهرت بگی برات بخره 😐

ما منتظر شیرینی طرف نبودیم! فقط سوال بود پرسیدم نمیدونستم بخیریم یا نه عجبااااا

ن شمارو نمیگم منظورم خانواده شوهرم بودن🤣🤣

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

میتونستی بعدا به شوهرت بگی برات بخره 😐

بحث شیرینی نبود اصلا از رفتارای خواهر شوهرم بدم اومو خیلی رفتاراش خود سرانه و پرو گری بود فک. کن رفتی خونه میزبان میزبان برای 10 نفر در حد 40 نفر تدارک دیده بعد تو هی به زور از وسایل میزبان بگیری جلوی مهمونا خودت اخر کارم چیرایی که هدیه برای میزبان بوده رو بازم اونم برداری بگیری جلو فامیل خودت اصلا داشت علنا خودشو خفه میکرد همیشه عین جسد خودشو مینداخت وسط دخالت هاش تمومی نداشت