2777
2789
عنوان

قره قروت با ماهی خوشمزه میشه❓️

110 بازدید | 15 پست

برای قلیه میشه جای تمر هندی ؛ قره قروت ریخت؟

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه تو فسنجونم زدم رب انار نداشتم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نه کلا طعمشو تغییر میده.  من خونه یه نفر خوردم ترش و بدمزه بود.  اصلا طعم قلیه نمیداد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه کلا طعمشو تغییر میده. من خونه یه نفر خوردم ترش و بدمزه بود. اصلا طعم قلیه نمیداد

منم از همین میترسم ولی خیلی ها الان گفتن خوب میشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منم از همین میترسم ولی خیلی ها الان گفتن خوب میشه

ایشالا امتحان کردن و نظر دادن😅

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بدمزش تکرد؟

من یکم خلاقیت بخرج دادم با جیزای دیگه قاطیش کردم

قره قروت با اب گرم سابیدم خوب صاف بشه بعد شیره انگور اضاف کردم تا اون تیزیشو بگیره ملس تنظیمش کردم عین رب انار شهرم اصلا متوجه نشد طعمشم عالی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭