2777
2789
عنوان

خانما این دختره این حرفو به نامزدم زده منظورش چیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 33 پست
بزنه بالا ب هیشکی رحم نمیکنن چرا😐

دیگه دارم قااااطی میکنممممم،خدا میدونه دفعه چندمه ازین پیاما میدن، جالبه نمیکن همکاریم زشته محیط کاریشونم باز نیست خیلی سختگیرانه و خشکه

بلاکش کن پررو رو

نامزدم گفت بلاکش کن ولی اخه اینو بلاک کنم، بقیه رو چیکار کنم، من واقعا حساس نیستم، اعتقادمم اینه هر کس بخواد کار یبکنه میکنه، بنده‌خدا نامزدم اصلا همچین ادمی نیست خداروشکر، ولی من فقط فک میکنم اینا عزت نفس ندارن؟

یه وقتایی میگم نکنه من حساسم؟

ولی اخه عملا داره پیشنهاد میده.😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر منو میخای یا اصلا ب پیاماشون جواب نده یا بلاکشون کن بدون اینکه جواب بدی یا اصلا شوهرت ی پیج دیگ بزنه اینو دیلیت بزن یا اینکه از خودتون استوری بزارین یا اینکه انفالوشون کنین همینااااااا ته راهکاریه ک میشه انجام داد😂

نامزد رسمی هستید یا دوست اگر رسمی چرا به همکاراش نمیگه که متاهل هستم بعد چرا باید جوابشون بده نهایت ...

خیلیا رو جواب نمیده اصلا، این همکارش باهاش مراوده کاری داشت خودش خیلی تعجب کرد 

ما داریم ازدواج میکنیم، نمیشه که همه جا جار زد من دارم متاهل میشم.😕

خوب چرا نامزدتون حلقه نمیندازه و رسمی نمیگه نامزد داره پس اگر اعلام نمیکنه اونم بیگناه نیست و خودشم ...

ما تو مرحله خواستگاریم، خودمون آشنا شدیم،حلقه‌ام مینداخت همین  بساط داشتیم تاثیری نداره

ما تو مرحله خواستگاریم، خودمون آشنا شدیم،حلقه‌ام مینداخت همین بساط داشتیم تاثیری نداره

خوب اگر جدی نشده ناراحت نشو همون طور الان شما خواستگار بهتر داشته باشی حق انتخاب داری ایشون هم اشکال نداره مجدد فکر کنه