2777
2789
عنوان

کیا تو چیدمان خونه سلیقه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگه لوازم برقی خیلی نداره خوب این چیزا واجبه دیگه آشپزخونه خیلی به چشم میاد اون بزرگا که اصلی هست د ...

ولی وسایل اشپزخونه هیچی دیده نمیشه🥺اونارو میتونه کم کم هم بخره

من کلی وسایل برقی دارم همشون تو کمده فقط توستر و همزنم رو میزه که استفاده دارم 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

میگه لوازم برقی خیلی نداره خوب این چیزا واجبه دیگه آشپزخونه خیلی به چشم میاد اون بزرگا که اصلی هست د ...

درسته ولی خورده ریزا رو تیکه تیکه میشه خرید به مرور زمان بودنشون واجب نیست کسی بیاد خونت به فرشت نگاه میکنه رو مبلت میشینه در کابینتو که باز نمیکنه ببینه مثلا ابمیوه گیر و غذاساز داری یان 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
عزیزم چطور بعد از ۶ سال زندگی تونستین خونه بسازین وقتی صفر بودین؟ وام گرفتین؟ شغل شوهرت چیه؟چرا ما ب ...

عزیزم ب محل زندگی هم بستگی داره ما توی یکی از شهرای خوزستانیم 

اینجا خب خونه و زمین ب اون صورت گرون نیست

خونمون ۷۵ متره ک ۳ سال پیش زمینشو خریدیم ۴۷ تومن 

الان زمینش ۵۵۰ تومنه ک خب با وام هرکسی میتونه جور کنه 

ما هم طلا هامو فروختم برای ساختش هم وام گرفتیم 

ساختش هم شوهرم کارش نما و کاشی و سرامیک ساختمونه بنایی  هم بلده خودش تمام کار های خونه رو انجام داد حتی لوله کشی 

واقعا با سختی و زحمت زیاد ب اینجا رسیدیم یکی از سخت ترین شغل ها رو داره شوهرم 

درآمدش خوبه ولی سخته

البته همونطور ک گفتم منم توی این ۸ سال واقعا از لباس خودم زدم تیکه تیکه طلا جمع کردم ک زمان ساخت فروختیم ک ب درد زندگیمون خورد 

انشاالله ب زودی صاحب خونه بشی عزیزم

منم از پالاز خاشم میاد

من پالاز دارم کل خونم پالازه خودم دوست دارم کلشو فرش کنم همسرم میگه نه یدونه نه متری بگیرم برای وسط دورشو مبل بچینیم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها حالا که دارین نظر میدین بگین این رنگ خوبه چون رنگ روشن واسه مبل دوست ندارم فقط رنگشو میگم کار ...

تیره اس دیگه باید کل خونه روشن و پر نور باشه که خوب دیده بشه وگرنه دلگیره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ولی وسایل اشپزخونه هیچی دیده نمیشه🥺اونارو میتونه کم کم هم بخرهمن کلی وسایل برقی دارم همشون تو کمده ...

نمی‌دونم آخه خودم دارم جهیزیه میگیرم به چشم من چیزای آشپزخونه خیلی مهمه 

مبل و اینا که اره خیلی واجبه منظورم این بود که خریدنش راحت تره وقتی پول باشه 

بچه ها حالا که دارین نظر میدین بگین این رنگ خوبه چون رنگ روشن واسه مبل دوست ندارم فقط رنگشو میگم کار ...

سلیقه من نیست

اگر میترسی کثیف بشه میگی روشن نه روش میتونی پارچه های مخصوص مبل بندازی