2777
2789
عنوان

کیا تو چیدمان خونه سلیقه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 55 پست
فرشت خیلی شلوغ و تیره اس اگه میتونی از خرید لوازم غیر ضروری بگذر و فرشاتو عوض کن

خودمم ازش متنفرم 

درصورتی ک وقتی خریدمش خودم انتخابش کردم 

الان بنظرت تمام پذیرایی رو موکت پالاز کنم ی دونه فرش ۹ متری یا دوتا ۶ متری بگیرم واسه وسط پذیرایی خوب میشه یه ن؟

کاش میشد عوضش کنی روشن برداری

من خودم ست رنگ خودم کرم طلایی سفیده

بنظرم خونه هایی به رنگ کرم گرمتر دیده میشن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه من باشم همیشه از آشپزخونه شروع میکنم به خرید کردن چون خورده ریز خیلی داره و یکم سخت میشه جمع ...

اتفاقا خورده ریزا ضروری نیستن و کلی هزینه بی خود دارن ،فرش و مبل تو خونه نما دارن و دکور خونه رو میسازن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم اگه قصد عوض کردن فرشارو نداری

رنگ مبلاتو کرم انتخاب کن با ترکیب چوب خیلی شیک و قشنگ

از وسیله های چوبی ایتفاده کن سمت چیزای طلایی نرو مگه برنج باشه که  خوب گرونه

بنظرم وسیله ساده خیلی قش تر از طلایی و پر رنگه

ار رنگای روشن و خنثی اسنفاده کن  اگه رنگ خاصی مد نظرته پررنگ نخر

مبارک باشه

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
خودمم ازش متنفرم درصورتی ک وقتی خریدمش خودم انتخابش کردم الان بنظرت تمام پذیرایی رو موکت پالاز کنم ی ...

اره کفو میتونی کلا پارکت کنی

یدونه از این فرش مدرنا نه متری بگیری برای وسطش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بهت پیشنهاد میکنم حتما از این پیج های دکوراسیون کمک بگیری به نظرم هر قدرهم آدم هزینه کنه می ارزه

من خودم کل پذیرایی رو عوض کردم هر کی میبینه میگه قشنگه شیک شده ولی چون دارم زندگی میکنم و همیشه جلو چشمم هست به دلم نیست و میگم کاش قبل این همه هزینه از یکی کمک میگرفتم

اونجوری بعد ۳سال دلمو نمیزد و نمیگفتم حیف پول

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم ازش متنفرم درصورتی ک وقتی خریدمش خودم انتخابش کردم الان بنظرت تمام پذیرایی رو موکت پالاز کنم ی ...

نهههه وسیله هاتو شلوغ انتخاب نکن 

بعدا دوسال دیگه فرشتو عوض کن یچیز خلوت تر بگیر

چرا بیخود میخای بری پول فرش بدی

فرشت شلوغه وسیله هاتو ساده بگیر اینجور خونه جون دار میشه

چندتا گلدون قشنگم بخر

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....

بیشترین چیز که تو دکور مهم فرش و پرده و مبل، با هم هارمونی داشته باشه رنگاش خیلی ایره نباشه تونه رو دلگیر کنه روشن هم نباشه ک زود کثیف شه طرحای شلوغم نباشه

مرحله بعد کاغذ و لوستر و کنسول ک شیکش میکنه

اتفاقا خورده ریزا ضروری نیستن و کلی هزینه بی خود دارن ،فرش و مبل تو خونه نما دارن و دکور خونه رو میس ...

میگه لوازم برقی خیلی نداره 

خوب این چیزا واجبه دیگه 

آشپزخونه خیلی به چشم میاد 

اون بزرگا که اصلی هست درسته دکور خونه رو عوض می‌کنه ولی اگه پول باشه تو یه روز میری انتخاب می‌کنی وقتت هم نمیگیره