2777
2789
عنوان

بهش گفتم اگه میخای باور کنم زن نداری باید شناسنامه اتو نشونم بدی شات✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 163 پست
فعلن که اونه که هی اصرار به رابطه داره!پس حتمن خبریه دیگه

خیلی ببخشیدا 

عذر میخوام جسارت به شما نیست

ولی چیزی که زیاده از اون دسته از دختران میتونست راحت بره با یکی که اینقدر گیر نده بهش

حالا چون از شما خوشش اومده قرار نی بره جعل کنه اصلا میدونی جعل شناسنامه چقدر هزینش بالاست؟

چرا باید بیاد هنوز نه به باره نه به داره براشما شناسنامه جعل کته

بعدم شما شنبه نرو دیت

بگو اول از شناسنامش فیلم بگیره بفرسته

شاید بخواد به بهونه شناسنامه ...

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا قیافش شبیه یکی از فامیلامونه دقیقا اسمشم ممدرضاست 

زنم داره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من عکس پروفایل شو دیدم حالم بد شد با این دیت میری تو😷

عزیزم من کامنتاتو زیاد میبینم خیلی مهربون و دوست داشتنی هستی این حرف ازت بعید بود😅چند بار دارم اسم کاربری رو میخونم گفتم شاید من اشتباه دیدم😘

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

اینم عکسشقیافش بنظر من معمولیه

اصلا بحث قیافش نیس کی بالش میندازه زیر سرش عکس میگیره میزاره پروفایل 

بالا پروفایل هویت شمارو نشون میده 

احترام به مخاطب هست 

ولی ایشون انگار در حال تخمه شکوندن یه عکسیم گرفتن و سریع منتشر کردن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عزیزم من کامنتاتو زیاد میبینم خیلی مهربون و دوست داشتنی هستی این حرف ازت بعید بود😅چند بار دارم اسم ...

چن تا پیام دیگه منظورم رو توضیح دادم که سو برداشت نشه 

لطف دارین به من 💜

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻