2777
2789
عنوان

بهش گفتم اگه میخای باور کنم زن نداری باید شناسنامه اتو نشونم بدی شات✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 163 پست

اووو تا شنبه من تحمل ندارم😁

الان ازش بخواه فیلم بگیره از شناسنامش نشونت بده

ضمن اینکه من حس خوبی به اینکه گفت شنبه بیا نشونت بدم ندارم😕

و اینکه یه شب بین ساعات ۸ تا ۱۰ بهش زنگ بزن. اگه پیچوند و جواب نداد احتمالا داستان داره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخصوصو که خودشم گفته باید منو ببری دهاتتون🤣🤣🤣🤣🤣

با چیزایی استارتر گفت باید بگم هیچ بلایی سرش نمیاد خودش گرگ بالون دیدست 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اولش باهاش رل نبودم قرار بود بهم رانندگی یاد بده

واسه خودت ارزش قائل باشه یه غریبه چرا باید بهت رانندگی یاد بده مگه بابا نداری؟ داداش نداری؟ فامیل نداری؟ کلاس رانندگی بیرون‌نداری؟ چقدر بعضی دحترا هول پسرن!

😂😂😂😂😂😂چطور؟دهنت سرویسسسسبچه ها دیت رفتنی بااین آدم همیشه باخودم یه چاقو جیبی میبرم

چاقو چرا عزیزم تو که دیت اول میری بغل پسر مردم بوس میدی از چی میترسی گلم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است