2777
2789

من الان ۶۰ تا بیشتر مانتو دارم و خیلی هم پالتو 

و واقعا دیگه نمیخرم تا همه اینا کهنه و خراب بشه بندازم دور 

خودم شاغلم و قبلاً سالی ۶ تا می‌خریدم الان که این همه شده هیچی فقط چند وقت پیش یه سر همی بلند خریدم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

هرموقع لازمم بشه. چون چادرم جلو بسته ست معمولا تونیک میپوشم زیرش. گاهی دو سال شاید لازم نباشه بخرم. اینجور نیس که تاکید داشته باشم هر فصل بخرم. مثلا مانتو مشکی مجلسی گرفتم دو سه ساله فقط برای مراسم خاص میپوشم. یکی دو تا هم سبکتر دارم که بقیه جاها میپوشم. 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی عید 

امسال فکر کنم ۲،۳ تا تابستون چون پارسال تابستون هبچی نداشتم

پاییز یه دونه سوشرت طور اما سه تا لباس واسه تولدم کادو گرفتن برام

زمستون هم دو تا کاپشن یکیشو با پول تولد یکیشو بابام خرید 

البته اینم بگم که چند سال بود کاپشن نگرفته بودم پارسال یدونه بخاطر قیمت خوبش گرفتم 

بابام هم کارش جوری نیست که حقوق بگیره بعضی وقتا زیاده پولش بعضی وقتا کم

حدودا چندتا؟

اصلا معلوم نمیکنه مثلا پیش اومده تو یه روز ۳ تا مانتو خریدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من یه دختر جوونم که اخرین بار مانتو خریدم سه سال قبل بود ..شایدم بیشتر ‌‌..

از سه سال قبل تاالان مینیمال شدم و لباسی نخریدم بیشتر پس اندازمیکنم

هفتا مانتو شومیز ساحلی دارم ازقبل ،همونلرو میپوشم 

مراسمی هم خیلی بخام شیک و جدید باشم از مامانم قرض میکنم ☺️🤫

خیلیم راضیم ازسبک زندگیم

❌لایک❌

سالی 🤔

صفر عدد 

شاید باور نکنید فقط دوتا مانتو دارم 

که دومی رو پنج سال پیش خریدم 

خسیس هم نیستم 

احتیاج دارم ولی پولش رو ندارم 

شوهرم کارگره تازه دو سه روزه میره کار