2777
2789

چون رحم باز میشه ، دیواره هاش فرو میریزه 

هورمون ترشح میشه که حتی رو دل و روده هم تاثیر میذاره

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب طبیعیه دیگه هرعضوی خونریزی داره درد هم هست به همراهش،

که صد البته به رژیم عذایی هم بستگی داره مقدار درد

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
حتما ازدواج کردی 😅

آره ازدواج كه كردم ولى تو مجرديم هم فقط روز اخر ى كوچولو قسمت ران پاى سمت راستم درد مى گرفت 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
آره ازدواج كه كردم ولى تو مجرديم هم فقط روز اخر ى كوچولو قسمت ران پاى سمت راستم درد مى گرفت

خب ازدواج میکنی نسبت به دخترا درد کمتره عزیزم 

خاله ی من زمینو از درد گاز میزد 

ازدواج کرد خوب شد 😅

خب ازدواج میکنی نسبت به دخترا درد کمتره عزیزم خاله ی من زمینو از درد گاز میزد ازدواج کرد خوب شد 😅

ان شاءالله اين طورى باشه براى همه و خوب شن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…