2777
2789

والا چند سال قبل انقد بولد نبود جریان یلدا الانم فقط و فقط برای چشم و هم چشمی و ادا عکس و استوری میگیرن انگار جایزه میدن خلاصه خیلیم مذخرفه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

منم دوست ندارم 

ب نظر من پول خیلی مهمه ،جاریای من پولدارن انقد سرحالن و همش درگیر مهمونی و این جورچیزان بعد من حوصله ندارم تعجب میکنن چه میفهمن آخه ازنداری 

پول و سلامتی باهم 🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدتون مبارکواقعا راسته میگن هر سال دریغ از پارسال انگار هر سال ذوقمون کمرنگ تر میشه

ممنون عزیزم

به خاطر تکامل عقل و رشد هوش هیجانی مسایل مهمتری برامون نمود میکنه که این برنامه ها جلوه ی خودشو از دست میده 

البته بعضی ادمها خیلی باذوق هستند درمورد اونها این صدق نمیکنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم اصلا ذوق ندارم نمی دونم دلیلش چیه 🤦‍♀️

من چون خونمون و وسایلمون آماده نیست چیدمان نشده ذوق ندارم همه برنامه هام بهم ریخت

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

منی ک با ۲۳ سال سن هیچ حسی ندارم چی بگم؟

منم ۲۳ سالمه

دندونام خرابن درد میکنن پول ندارم درست کنم

تازه یکیش رو جور کردم عصب کشی خالی بدون پر کردن ۸ میلیون

من دختر بی ادبی نیستم اما توف تو این زندگی