2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازتون خواهش میکنم هر چی میخورین لامصبا استوری نکنین فوری از یلدا و سفره هاتون به خدا شما از زندگی مر ...

آخ که حرف دلِ منو زدید

خواستم تاپیک بزنم گفتم بهم حمله میکنن

تو عمرم یادم نمیاد از خوراکی یا غذا یا تشریفات مهمونیم عکس گذاشته باشم

خیلی ها تو این شرایط توان تامین ندارن و این عکسا اذیتشون میکنه که نمی تونن برای بچه هاشون این شرایط رو مهیا کنن

چقدر جیگرم میسوزه برای اون بچه کوچیکایی که این همه ویترینای رنگی رنگی و خرید کردن مردمو میبینن ولی پ ...

دقیقا عزیزم دیگه هیچ احساسی نمونده هر جا رو میبینی عکسای خرید و خوراکی و لباس و ...اصلا نمی گن شاید یه بنده خدایی نداشته باشه .هر چند تو این اوضاع بیشتر از هفتاد درصد مردم ندارن . چرا با این رسمای مسخره ی پدر رو شرمنده خونوادش میکنن .کاش از تقویم بردارن با این درآمدهای ناچیز و توان مالی نابود شده مردم

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
منم ۲۳ سالمهدندونام خرابن درد میکنن پول ندارم درست کنمتازه یکیش رو جور کردم عصب کشی خالی بدون پر کرد ...

کجایی هستی چقد گرون میگرن 

برو حلال احمر اروزن می‌گیرنا 

من خودمم ایجا عصبکشی کردم

دقیقا عزیزم دیگه هیچ احساسی نمونده هر جا رو میبینی عکسای خرید و خوراکی و لباس و ...اصلا نمی گن شاید ...

یعنی یه شبم از زندگی عادیشون فاصله نگیرن در حد یه سفره انداختن ساده؟ 

کلا حذف بشه 

عمه ادنا هستم اوقات فراغت میام اینجا...